İnegöl’de teknoloji ile donatılan ofis mobilyaları 30 ülkeye ihraç ediliyor

İnegöl’de Ofischi Büro Mobilyaları firması tarafından teknoloji ile donatılan ofis mobilyaları, 30 ülkeye ihraç ediliyor.

Yayınlama: 29.09.2021
1.090
A+
A-

2000 Yılından beri ofis mobilyaları üreten Ofischi Büro Mobilyaları firması, insanların ofislerde çokça vakit geçirmelerinden dolayı dizayn ve teknoloji anlamında yeni tasarımlar üretmeye başladı.

 

Firma, masa içine televizyon, bilgisayar, kablosuz şarj, içecek ısıtıcı ve soğutucu, ses sistemleri ile bluetooth bağlanma özelliği olan cihazlar monta edilerek, ofis mobilyaları teknoloji ile buluşturdu.






 

Teknoloji ile donatılan ofis mobilyalarının 30 ülkeye ihraç edildiğini ve ülke içinde de 60 noktada bayileri bulunduğunu ifade eden firma sahibi Osman Sevim, şu ifadeleri kullandı:

 

‘Katma değerli ürünler yapıyoruz’

“2000 Yılından beri ülkemizde ofis mobilyası sektörün üretim ve perakende aynı zamanda da toptan satışlar gerçekleştiriyoruz. Yaklaşık 30 ülkeye ihracatımız var.  Türkiye’de de 65 tane bayimiz var. Çok şükür katma değerli ürünler yapıyoruz. Bizim aslında ofis mobilyalarında yapmak istediğimiz olay şu; ofis mobilyalarında sadece mobilya olarak değil, teknolojik ürünleri de ofis mobilyalarında kullanmak. Örneğin masa takımlarımızın yüzde 70-80’inde masanın içinden çıkan bilgisayarlar, televizyonlar, masaların içerisindeki ses sistemleri, bluetooth bağlanma özelliği olan cihazlar, masaların içerisinde bulunan herhangi bir içeceği ısıtan veya soğutan ürünler, bu ürünleri kullanmaya gayret gösteriyoruz”

 

‘insanlar ofislerinde o kadar zaman geçiriyorlar ki, büyük bir konfor elde etmeleri gerekir. Bizde bunları yapmaya çalışıyoruz’

 

Osman Sevim, hedeflerinin daha fazla ülkeye ihraç yaparak ülkeye oviz girdisini sağlamak olduğunu ifade ederek;

 

“Artık günümüzde insanlar ofislerinde o kadar zaman geçiriyorlar ki, büyük bir konfor elde etmeleri gerekir. Bizde bunları yapmaya çalışıyoruz. Ofis mobilyalarındaki hedefimiz; öncelikle şuan ki bulunduğumuz durumdan daha ileriye çıkmak. Bunu da kullanmış olduğumuz hammaddeleri daha çok katma değer sağlayarak dünyaya pazarlamak. Şuan mevcut 30 ülkeye ihracat yapıyoruz, onu 60’a çıkarmak, 90’a çıkarmak ve ülkemize kesinlikle döviz getirisini sağlamak. Dünyaya açılmak istiyoruz açıkçası. Bizim hedefimiz o” dedi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş