İNEGÖL’DEN CUMHURBAŞKANI BAŞDANIŞMANI TOPÇU’YA ZİYARET

Uluslararası Alija Düşünce Derneği, Mart ayında İnegöl’e konferans için gelen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu’yu Ankara’da makamında ziyaret etti.

Yayınlama: 29.05.2017
873
A+
A-

Ziyarette Uluslarası Alija Düşünce Derneği Başkanı Ahmet Sert ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

 

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Uluslararası Alija Düşüce Derneği Başkanı Ahmet Sert, “Derneğimizin davetlisi olarak yakın zamanda ilçemizde misafir ettiğimiz Cumhurbaşkanımızın Başdanışmanı  sayın Yalçın Topçu’yu, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde iadeyi ziyarette bulunarak, sohbet ve istişare etme fırsatımız oldu. Değerli başdanışmanımız ile ağırlıklı olarak Bosna Hersek’i  konuşma fırsatımız oldu. Yine yakın zamanda Balkanlara yaptığı ziyaret ve çalışmalarından söz ettiler.






Bizler 2017’de Bosna Hersek de ve ilçemiz İnegöl’de  yapmayı hedeflediğimiz Uluslararası Aliya Sempozyumu, yine Bosna Hersek de bilgisayar sınıfı projeleri  projelerimizi anlatma fırsatımız oldu. Bosna’da  iş fırsatları konusunda İnegöl’de iş adamlarımıza yaptığımız çağrının, Bosna’ya yaptığımız davetin  önemi üzerinde durduk” dedi.

 

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu ise, “Düşünce temelli bir dernek olan  Uluslararası Alija Düşünce Derneği’nin merkezi İnegöl gibi bir  ilçede olması, ilçe vizyonuna da çok yakıştı. İnegöl’de yaşayan tüm vatandaşlarımızı, dernek yöneticilerini saygı ve sevgiyle selamlıyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş