iNEGöL’DEN MEHMETÇiĞE MORAL ZiYARETi

İnegöl Ertuğrulgazi Derneği 16 kişilik bir ekiple Barış Pınarı Harekatı’nda ülkemizin sınır hattını koruyan Mehmetçiğe moral vermek için ziyarete gitti.

Yayınlama: 18.10.2019
605
A+
A-

İnegöl’ü temsil etmek için Ertuğrulgazi Derneği yöneticileri ve üyeleri Suriye sınırında PKK-PYD gibi terör örgütlerine karşı ülkemizi güçlü bir şekilde savunan Mehmetçiğe moral vermek amacıyla şehrimizle özdeşleşmiş hediyeler götürdü.

 

Konu ile alakalı açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Faruk Toptaş, “Mehmetçiğimizin kahramanca mücadele ettiği Barış Pınarı Harekâtı’nda ki askerlerimize destek olmak için İnegöl Ertuğrulgazi Derneği olarak askerlerimize moral için hazırladığımız hediyelerimizi, İnegölspor atkılarını, kestane şekerlerimizi sınır hattındaki askerlerimize ulaştıracağız. Karkamış Sınır Kapısında öncelikle askerlerimizle görüşeceğiz. Daha sonra Suruç Yörük Türkmen Derneklerinin misafiri olarak Suruç’ta bulunacağız. İnegöllüler selamlarını iletmek için Ertuğrulgazi Derneği olarak orada olacağız. Karınca misali elimizden geldiği kadar şehrimizi ve derneğimizi temsil edeceğiz. Yaklaşık 4 araçla 16 kişilik bir ekiple sınır hattımıza gideceğiz. Ayrıca programa Azerbaycan’dan üst düzey katılımda olacak. Askerimizin sonuna kadar arkasındayız ve her zaman destekçisiyiz” dedi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş