İnegöllü genç Mehmet Öter, yeniden aday adaylığını açıkladı

Yayınlama: 14.03.2023
775
A+
A-

27. Dönem AK Parti Bursa Milletvekili Aday Adayı Oğuzhan Mehmet Öter, genel seçimler öncesi yeniden aday adaylığını açıklayarak İnegöllülerden destek istedi. Öter, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da ülkem ve milletim için elimi taşına altına koyarak, davama sahip çıkarak, milletimize hizmet etmek istiyorum” dedi.

Daha önce de AK Parti Bursa Milletvekili Aday Adayı olan Oğuzhan Mehmet Öter, bu seçimlerde de adaylığını açıkladı.

DEVLET MİLLET EL BİRLİĞİ İLE YARALARI SARIYOR






Adaylığının resmileşmesinin ardından açıklamalarda bulunan Öter, şu ifadeleri kullandı:

“Öncelikle yaşanan deprem nedeni ile hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bu anlamda millet olarak hepimiz etkilendik. Bölgede devlet-millet el birliği ile yaraları sarmaya çalışıyor. İnşallah kısa zamanda bu yaraları sararak, vatandaşlarımızın yuvalarına kavuşmalarını diliyoruz”

ÜLKEME VE MİLLETİME KARŞI KENDİMİ SORUMLU HİSSEDİYORUM

“Bu ülkenin genç bir ferdi olarak, ülkeme ve milletime karşı kendimi sorumlu hissediyorum. Bu anlamda da geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da ülkem ve milletim için elimi taşına altına koyarak, davama sahip çıkarak, milletimize hizmet etmek istiyorum. Bu anlamda da aday adaylığımı açıklıyorum. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Bu anlamda İnegöl’deki vatandaşlarımızın desteğini bekliyorum”

BAŞKANLIK SİSTEMİNİ ELEŞTİREN HERKESE UMARIM SON SÜREÇ DERS OLMUŞTUR

“Milletimiz son süreçte özellikle muhalefetteki partileri tanıma adına önemli anlara şahit oldu. Bildiğiniz üzere karşımızda bir altılı masa var. Muhalefet koalisyon ile bu ülkeyi yönetmek istiyor. Ülke yönetmeye talip olan bir muhalefet koalisyonunun nasıl bir anda dağılabileceğine herkes şahit oldu. Başkanlık sistemini eleştiren herkese umarım son süreç ders olmuştur”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş