İNEGÖLLÜLER DİKKAT! SİZİNDE BAŞINIZA GELEBİLİR

Nuri Doğrul Caddesi’nde meydana gelen dolandırıcılık olayında, bir kişi son anda dolandırılmaktan kurtuldu.

Yayınlama: 21.08.2017
1.068
A+
A-

Edinilen bilgilere göre olay Nuri Doğrul Caddesi üzerinde meydana geldi. Rıdvan Göllü isimli bir kişiyi arayan henüz kimliği belirlenemeyen dolandırıcılar, kimliğinin başkası tarafından kullanıldığını ve FETÖ’de n dolayı soruşturma açılacağını söyleyerek dolandırmaya çalışıyor. Bir anlık şaşkınlık yaşayan Rıdvan Göllü isimli mağdur son anda dolandırıldığını anlayarak telefonu kapatıyor.

 

Olayı anlatan mağdur Rıdvan Göllü, ” Kimliğinizi kaybettiniz mi diye sordu, kimlikleriniz kopyalanmış. Doğum tarihlerini, anne ve baba isimlerini söyledi. Söylediğimiz yere gidin, üstünüzden işlem yapılmış, FETÖ’den soruşturma açılıyor. Kullanan şahıs Ali Vural dedi. Sizin üzerinizde işlem yapmış İş Bankası’ndan dedi. Görüntüleri almamız lazım dedi. Para yatırmanız lazım dedi. Hangi bankada kaç paran var dedi ben yok diye yanıt verdim.  Evimizde şuanda nişan var oraya kadar öğrenmişler. Allah korusunda FETÖ’den soruşturmaya giderseniz başınız yanar dedi. Üstümdeki parayı istedi 2 Bin TL kadar. Karakola gidiyorum diyince küfürlü konuşmaya başladılar ve o şekilde anladım. Burada da bir kişi vardı beni hep gözetliyordu” şeklinde konuştu.






 

Mağdurun babası Hüseyin Göllü ise, “Biz sizin parayı yatırdık dedi, eşinize verdik dedi. Eşimle görüştü, eşim bu kadar para aldım diyor. Sizin sicil numaralarınızı inceleyeceğiz diyor” dedi. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş