İNEGÖLLÜLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

İnegöl Belediyesi ve İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin birlikte düzenlediği program ile İnegöllüler İshakpaşa Camii önünde kurulan iftar sofralarında bir araya geldi.

Yayınlama: 22.06.2017
617
A+
A-

İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile İnegöl Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği iftar programına yaklaşık 500 kişi katıldı.

 

BU İFTARI BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE GERÇEKLEŞTİRDİK






İftar programının ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Vekili Turgay Yel, “Allah nasip etti bugünde İnegöl halkı ile iftar yaptık. Belediye Başkanımız Alinur Aktaş bey, şu anda Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin misafiri olarak Batum’da. Başkanımız, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve ilçe belediye başkanları ile birlikte Batum’da iftar yapmaktalar. Bizlerde İnegöl halkı ile İshakpaşa Camii’nin önünde, İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile birlikte ortaklaşa organize etmiş olduğumuz bu iftarı, Rabbime şükürler olsun ki idrak edebildik. Ramazan Ayı’nın bereketinden, feyzinden faydalanarak bu iftarı birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdik. Rabbim nice iftarlar nasip eder inşallah. İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin yöneticilerine de İnegöl halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

ŞİMDİDEN İLÇE HALKIMIZIN BAYRAMINI KUTLUYORUM

İnegöl Belediyesinin düzenlediği etkinliklerin sahura kadar devam ettiğini belirten Yel, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “Allah nasip ederse Kadir Gecemizi birlikte kutlayacağız. Teravih namazının ardından burada Belediyemiz tarafından düzenlenen organizasyonlar var. Sahura kadar programlar devam edecek. Ben tüm İnegöl halkının Kadir Gecesi’ni kutluyorum. Allah nasip ederse idrak edeceğimiz bayramın da İlçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Şimdiden ilçe halkımızın bayramını kutluyorum”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş