İNEGÖLSPOR’DAN PROTOKOL ZİYARETLERİ

İnegölspor Başkanı Münür Kanar ve yönetim kurulu üyeleri, protokol ziyaretleri kapsamında İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, İlçe Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin ve İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü’yü ziyaret etti.

Yayınlama: 23.10.2019
403
A+
A-

İnegölspor Başkanı Münür Kanar ve yönetim kurulu üyeleri, protokol ziyaretlerine ilk olarak Belediye Başkanı Alper Taban ile başlamıştı. Ziyaretler, İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, İlçe Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin ve İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü ile devam etti.

 

Protokol ziyaretlerinin ikinci durağı İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ oldu. Ziyaretin ardından açıklama yapan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ, şunları söyledi: “Çok kıymetli İnegölspor başkanımız ve yöneticilerimiz, öncelikle İnegöl Ticaret ve Sanayi Odamıza hoşgeldiniz. Ziyaretiniz için teşekkür ederim. Son yapılan İnegölspor olağanüstü genel kurulunda, şehrimizin en önemli markalarından, kurumlarından birisi olan İnegölspor’a seçildiniz. Biz öncelikle hem sizin adınıza hem şehrimiz adına hem de İnegölspor adına görevinizin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz. Görevinizde başarılar diliyoruz. Ben genel kurula da katıldım, orada da duygu ve düşüncelerimi ifade ettim. İnegölspor bu şehrin ortak bir değeridir, paydasındır. Bu şehirde yaşayan herkes İnegölspor’a katkı sağlamak, fayda sağlamak, destek olmak durumundadır. Bizlerde hem bireysel olarak hem de temsil ettiğimiz kurumlar açısından baktığımızda, İnegölspor’umuzun her zaman yanında olduk, her zaman destek olmaya çalıştık. Bundan sonraki süreçte de aynı şekilde yardımcı olmaya, destek olmaya, kulübümüzü bulunduğu durumdan da daha rahat daha güzel ortamlara taşımaya sizlerle birlikte mücadele edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. İnegölspor kişilerin, kurumların malı değildir, mülkü değildir. İnegölspor bütün halkındır. Bizimde ciddi bir markamızdır. Biz her daim İnegölspor’un yanında olmaya devam edeceğiz. Tabiî ki süreç kolay bir süreç değil, zor bir süreç. Ama inşallah bu zor sürecide başta siz yöneticiler olarak, ondan sonra bizler, İnegölspor’a gönül verenler ve İnegöl’de yaşayan insanlar hep birlikte bu süreci aşacağımız kanaatindeyim. Tekrar başta başkanımız olmak üzere yönetim kuruluna, göreve yeni başlayan hocamıza, futbolcu kardeşlerimize ben yeni başlayan bu süreçte başarılar diliyorum.”






 

Kulüp Başkanı Münür Kanar ise “Protokol ziyaretleri kapsamında çok değerli başkanımız Yavuz Uğurdağ’ı ziyaret ettik. Kendileri sağ olsun kongremize de katılmıştı. Başkanımız her daim yanımızda ve destekçimiz. Bunun için kendisine çok teşekkür ediyoruz. Kulübümüzün durumunu biliyor ve yakından ilgileniyor. İnşallah el birliği ile bu zorlu sürecin üstesinden geleceğiz. İşimiz kolay değil ama hep birlikte başaracağız. Tüm kesimlerin desteğini beklediğimizi buradan ifade etmek istiyorum. Ben bizi kabul ettiği için başkanımıza tekrar teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

İnegölspor Heyeti, bu ziyaretin ardından İlçe Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin’i ziyaret etti. Bu ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan İnegölspor Başkanı Münür Kanar, “”Protokol ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bugün İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Ramiz Erçetin’i ziyaret etmek istedik. Bizi kabul ettiği için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Müdürümüz sağ olsun tüm maçlarımıza geliyor. Maçlarda alınan güvenlik önlemlerinden gayet memnunuz. Sağ olsun taraftarlarımızda gelen misafir takım ve taraftarlarını olması gerektiği gibi ağırlıyor ve maçlarımız başladığı gibi sorunsuz, olaysız bitiyor. Güvenlik bizim için çok önemli. Maçımızda görev alan emniyet ekiplerimize buradan teşekkür etmek istiyorum” dedi.

 

Ziyaretlerin son durağı ile İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü oldu. Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Görücü, “İnegölspor bu şehrimizin takımı. Bu takıma İnegöllü hemşerilerimiz gerekli desteği verdiğinde, daha iyi yerlere çıkacağına ben inanıyorum. Sadece yönetimle olacak bir iş değil. Şehir bir bütün olarak bu işi sahiplenecek. yoksa aksi takdirde sıradan bir takım olur. Ben arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum. Görevlerinde başarılar diliyorum. İnşallah daha güzel sonuçlarla birlikte oluruz” dedi.

 

Kulüp Başkanı Münür Kanar ise, şu ifadeleri kullandı: “Protokol ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bugün değerli Kaymakamımızı ziyaret etmek istedik. Zor bir süreçte İnegölspor’umuza sahip çıktık. Biz daha öncede hep sıkıntılı süreçlerde kulübümüzü devraldık ve anlımızın akıyla üstesinden geldik. Bu sezonda bir taraftan inşallah mevcut borçları indirebildiğimiz kadar indirip diğer taraftan da başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz. Tüm iç saha maçlarımıza gelerek bizleri onurlandırdığınız için size yönetim kurulu arkadaşlarım adına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Sizin varlığınız bizlere güç veriyor. İnşallah el birliği ile bu zorlukların üstesinden geleceğiz. Bu vesile ile bizi ağırladığınız için size çok teşekkür ediyorum”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş