İnegölsporlu oyunculara 70 bin liralık prim sözü

İnegölspor eski yönetim kurulu üyesi Serkan Taşdemir, Ankaraspor galibiyeti için 70 bin liralık prim vereceğini açıkladı.

Yayınlama: 27.08.2021
919
A+
A-

Kulüp tesisini ziyaret eden Taşdemir, şunları söyledi:

“İnegölspor büyük bir camia. Burada görev almak herkese nasip olmaz. Bizler geçmişte burada layıkıyla görevimizi yaptığımızı düşünüyoruz. İnegölspor’u yönetmenin de ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyoruz. Şahsım olarak geçmişte kulübümüze her türlü desteği verdim, vermeye de devam edeceğim. Bu manada ekibimiz ligin ilk maçında deplasmanda Ankaraspor’u yendiği takdirde 70 bin liralık galibiyet primi vereceğimi ifade etmek istiyorum. İnşallah ekibimiz ilk maçından 3 puan ile döner ve lige bomba gibi başlar. Ben teknik heyetimize ve futbolcularımıza başarılar diliyorum.”

 






Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu ise “Eski yöneticilerimizden çok değerli dostum Serkan Taşdemir’a çok teşekkür ediyorum. Ziyaretleri bizleri mutlu etti. Ayrıca ekibimize galibiyet primi olarak 70 bin lira vereceğini ifade etti. Kendisine şahsım, yönetim kurulum ve camiamız adına teşekkür ediyorum. Bu güzel davranış ilçemizdeki tüm işadamlarımıza inşallah örnek olur. Şehir olarak bir olursak başarı er yada geç gelecektir. İnşallah Ankaraspor deplasmanından 3 puan ile döneriz. Daha sonrada evimizde oynayacağımız 2 maçı da kazanır, ilçe haklımıza futbolu izletiriz.” ifadelerini kullandı.

 

HABER: UĞUR KESEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş