İnegöl’ün göbeğinde uyuşturucu yuvası BEKÇİLER GÖZ AÇTIRMADI

Cuma Mahallesi Sadıkzade Sokak’ta bulunan 2 katlı bir binanın uyuşturucu yuvası olarak kullanılmasına yönelik ihbar alan İnegöl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Bekçi ekipleri, binaya operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda 2 genç uyuşturucu madde kullanırken yakalandı.

Yayınlama: 21.10.2020
4.348
A+
A-

Edinilen bilgilere göre Cuma Mahallesi Sadıkzade Sokak’ta bulunan iki katlı çöp ev içerisinde uyuşturucu kullanıldığı ihbarını alan İnegöl Emniyet Müdürlüğü Bekçi Ekipleri, ihbarı değerlendirerek sokak üzerindeki eve operasyon düzenledi.

 

İki katlı ve içerisi tamamen çöplerden oluşan eve giriş yapan Bekçi Ekipleri, 2. katta uyuşturucu kullanırken iki şahsı suçüstü yakaladı.






 

Ayakta durmakta zorlanan gençlerin üzerinden herhangi bir uyuşturucu madde bulunmazken, madde kullanmak için binaya girdiklerini ve uyuşturucu maddeyi kullandıklarını ifade etti.

 

YA YIKILSIN YA NÖBET TUTULSUN

Öte yandan mahalle sakinleri de olaya tepki gösterdi. Binada sürekli gençlerin uyuşturucu kullandığını ifade eden mahalle sakinleri, evin yıkılması gerektiğini aksi takdirde ise gerekirse burada nöbet tutulması gerektiğini ifade etti.

 

BEKÇİLERE TEŞEKKÜR

Bekçi ekiplerine teşekkür eden vatandaşlar, sık sık binayı kontrol amacı ile gelmelerini ve gençlerin uyuşturucu kullanmaması için tüm önlemleri almalarını talep etti.

 

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş