ŞiKAYETLERiN ARDI ARKASI KESiLMiYOR KARANTiNA DELiNiYOR

İnegöl’de son günlerde artan yeni tip koronavirüs Kovid-19 nedeni ile bir yandan tedbir ve denetimler sürerken, diğer yandan ise İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne de çok sayıda şikayetler gelmeye devam ediyor. Bu günlerde Emniyete gelen en çok şikayetlerin başında ise; koronavirüs nedeni ile karantinada olan şahısların, karantinayı delip dışarı çıkması oldu.

Yayınlama: 30.10.2020
2.816
A+
A-

Ekim ayında İnegöl’de tavan yapan yeni vakası sayısı ile beraber, ölümlerde artmaya devam ediyor. İnegöl’de bir yandan tedbir ve denetim çalışmaları sürerken, diğer yandan ise Emniyet Müdürlüğü’ne çok sayıda şikâyet geliyor. Emniyete şikâyette bulunan vatandaşların birçoğu, karantinada olması gereken kişilerin karantinayı delip sokağa çıkması oldu.

EKİM AYINDA TAVAN YAPTI
İnegöl’de diğer aylara kıyasla en çok vakanın görüldüğü ay Ekim ayı oldu. Ambulanslar sıklıklar evlerinde tedavi gören ve durumu ağırlaşan hastaları hastaneye aktarıyor. Her geçen gün sayı yükselirken, tedbirlerin arttırılması da gündemdeki yerini koruyor.

ÖLÜM SAYILARI ARTTI
Bu ay içerisinde koronavirüs nedeni ile hayatın kaybedenlerin sayısı 20 civarında. Ölümlerin de arttığı ilçemizde, birçok vatandaş okulların açılması ile vakaların daha da fazla olacağı yönünde görüş bildiriyor. Öte yandan özellikle kafelerin de kapanması gerektiğini ifade eden vatandaşlar, insanların dışarıda vakit geçirmelerini engellemek, aynı zamanda insanların birbirine uzak kalması için yeni tedbirlerin alınması gerektiğini ifade ediyor.






KARANTİNA DELİNİYOR
İnegöl’de artan vakalarla birlikte İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğüne sık sık aynı konular şikayetler gelmeye başladı. Bazı ev ve işyerlerinde tanınan insanların testlerinin pozitif çıkmasına rağmen sokakta olduklarını belirten vatandaşlar, çareyi Emniyet’te arıyor. Sık sık yaşanan şikayetlerle birlikte Emniyet Ekipleri de şahısları evlerinde olması gerektiğini ifade edereken aynı zamanda cezai işlem de uyguluyor.

“SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI GELSİN”
İnegöllü vatandaşların sosyal medya üzerinde en çok durdukları konu ise sokağa çıkma yasağı oldu. Vatandaşlar, artan vakalarla daha fazla insanın enfekte olacağını belirterek, “Sokağa çıkma yasağı gelsin” ifadelerini kullanıyor. Öte yandan bazı vatandaşlar ise sokağa çıkma yasağı nedeni ile bir çok esnafın ticari kayıp yaşadığını ve bu nedenle sokağa çıkma yasağının gelmemesini ifade ediyor.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş