İnegöl’ün il olması hepimizin arzusu

Yayınlama: 13.06.2023
197
A+
A-

İnegöl’ün il olma söylemlerinin ardından açıklamalarda bulunan Demokrat Parti İnegöl İlçe Başkanı Murat Balakuş, “Siyasi ayrılıklar olsa da bu şehir hepimizin. İnegöl’ün il olması hepimizin arzusu. Hükümetin bu konuda alacağı karara her zaman destek veririz” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin partisinin grup toplantısındaki ifadeleri İnegöl’de heyecanla karşılandı.

Bu konuda İnegöl’ün dinamikleri açıklamalarda bulunarak, Bahçeli’nin ifadelerine tam destek verirken, Bir açıklama da Demokrat Parti İnegöl İlçe Başkanı Murat Balakuş’tan geldi.






Balakuş, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Siyasi ayrılıklar olsa da bu şehir hepimizin. İnegöl’ün il olması hepimizin arzusu. Hükümetin bu konuda alacağı karara her zaman destek veririz. İnegöl’ümüz artık kabuğuna sığmıyor. Nüfusu ve ekonomik yapısı ile gerçekten kendini aşmış durumda. Bu konular artık görmemezlikten gelinemez. İnegöl’deki bütün kesimler İnegöl’ün il olmasını destekliyor. Yıllardan beridir devam eden bu istek ve talep inşallah yakın zamanda çözüme kavuşur. Başta da ifade ettiğim gibi, siyasi farklılıklar olabilir ama bizim ortak paydamız İnegöl’dür ve İnegöl’ün de il olması noktasında alınacak her karara sonuna kadar destek veririz”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş