İshakpaşa’lı miniklerden Mehmetçik Vakfına bağış

Değerler eğitimi kapsamında İshakpaşa İlköğretim Okulu’nda bir dizi program gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen programda açıklamalarda bulunana İshakpaşa İlkokulu Müdürü Ömer Ankıt, “Değerler anlatılarak değil yaşatılarak öğretilir. Çocuklarımızın Mehmetçiğimizin yanında olması geleceğin Mehmetleri olması için okulumuzda ‘Hepimiz Mehmetçiğiz’ isimli bağış kampanyası düzenledik” dedi.

Yayınlama: 31.05.2018
568
A+
A-

İshakpaşa İlkokulu’nda eğitim gören öğrenciler harçlıkları ile topladıkları bir miktar parayı Mehmetçik Vakfı hesabına yatırdı.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İshakpaşa İlkokulu Müdürü Ömer Ankıt, “Kahraman ordumuz tarihte olduğu gibi bu günde içeride ve dışarıda iç ve dış düşmanlara karşı kahramanca mücadele etmektedir. Vatanı, bayrağı, bağımsızlığı için severek ölüme giden başka bir millet yoktur. Millet olarak vatan savunmasında her zaman hepimiz Mehmetçik olmuşuz. Kurtuluş savaşında, 15 Temmuz hain kalkışmada hepimiz Mehmetçik ruhu ile güzel ülkemizi düşmanlara bırakmadık. Fırat Kalkanı ve Afrin’de dualarımızla maddi ve manevi yardımlarımızla asker ve polismizin yanında olmuşuz. Değerler anlatılarak değil yaşatılarak öğretilir. Çocuklarımızın Mehmetçiğimizin yanında olması geleceğin Mehmetleri olması için okulumuzda ‘ Hepimiz Mehmetçiğiz’ isimli bağış kampanyası düzenledik. Toplanan bağışları Mehmetçik Vakfı hesabına yatırdık. Kampanyamıza destek vererek askerine,polisine sahip çıkan öğrenci,veli ve öğretmenlerimize teşekkür ederim” diye konuştu.






 

Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından Türkiyem ve Bayrak şiiri olmak üzere mili ve manevi duyguları arttıran çeşitli şiirler koro halinde okundu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş