Japonya’dan İnegöl’e online ders

Kyokushin Kan branşında İnegöl’ü önemli alanlarda temsil eden Kocal Osmanlı Spor Kulübü, antrenmanlarını uluslararası arenada yaptı. Pandemi nedeni ile Kyokushin Kan Genel Başkanı Kancho Hatsuo Royama, İnegöllü öğrenciler ile yakından ilgilenerek onlarla online antrenman gerçekleştirdi.

Yayınlama: 27.05.2020
1.291
A+
A-

Birçok Avrupa ve Asya ülkesinde Kyokushin Kan branşında bir çok sporcunun katıldığı online antrenmanların Türkiye ayağını organize eden Kyokushin Kan Türkiye Genel Sekreteri ve Branş Şefi İsmail Kocal, antrenmanlardan keyif aldıklarını ifade etti.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kocal, şu ifadeleri kullandı:






 

“Kyokushin Kan Genel Başkanı Kancho Hatsuo Royama, Japonya Tokyo’dan online olarak antrenman yapıyor. Avrupa ve Asya ülkelerinin de katıldığı ortak bir antrenman. Pandemi nedeni ile evlerinden dışarıya çıkamayan, ulusal ve uluslararası seminerleri durdurmak zorunda kalan Japonya, online olarak seçilmiş antrenörlerle ortak bir antrenman düzenledi. Bizler de Türkiye olarak katıldık. Bizim öncülüğünü yaptığımız bu organizasyonda Türkiye’den milli takım seviyesindeki sporcular ve antrenörler olmak üzere toplam 70 kişi katıldık. Online idmanlarda verimli sonuç elde ettik. Yine Türkiye’ye özel bir antrenman daha yaptık dünya kaptanıyla”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş