KAHRAMANMARAŞ’IN KURTULUŞUNUN 103.YILINA BURUK MESAJ

Yayınlama: 13.02.2023
44
A+
A-

Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem sonrası İnegöl, tüm imkanlarıyla deprem bölgesinin yaralarını sarmak için harekete geçti. Bir yandan buradan yüzlerce tır yardım toplanırken, bir yandan da arama kurtarma ekipleri, gönüllü ekipler ve yardım tırları bölgeye sevk edildi. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban da  AK Parti Genel Merkezi’nin görevlendirmesiyle Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde deprem bölgesinde koordinasyon görevini sürdürüyor.

İnegöl, deprem bölgelerine yaptığı yardımlarla adeta hayır yarışında bulunurken, yüzlerce gönüllü vatandaşıyla depremzedelerin yarlarını sarmak adına depremden etkilenen illerde yaraları sarmak için mücadelesini sürdürüyor. İnegöl Belediyesi’nin günlük 11 bin kişiye ulaştırdığı yemek tırı başta olmak üzere; gıda kolileri, eşya yardımları, İnegöl köftesi dağıtımı gibi hizmetlerle şehir kenetlenerek depremzedelerin yanında olmaya devam ediyor.

BURUK MESAJ






Kahramanmaraş’ın düşman işgalinin kurtuluşunun 103. yılında İnegöl Belediyesi, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu. Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi ile ortak paylaşılan gönderide İnegöl Belediyesi, ”Düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıl dönümü kutlu olsun kardeşim. Başkanımız orada yanınızda, bizlerde tüm imkanlarımızla yanınızdayız. El birliğiyle bu günleri atlatacağız.” ifadeleri yer aldı.

BİZİ ÇOK DUYGULANDIRDI

Buruk mesaj binlerce kişi tarafından beğenilirken,  gönderi altına yapılan yorum ise duygulandırdı. İnegöl’de yaşayan Kahramanmaraşlı Ali Alkan isimli vatandaş, ”Kahramanmaraşlıyım İnegöl’de yaşıyorum. Bu iki kentin birlik beraberliği bizi çok duygulandırdı. Varolun.”dedi.

HABER: BİLAL KORKUT



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş