KAMPÜS iÇiN HEDEF; 3 BİN 500 ÖĞRENCi

İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru, Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü müdürleri ile bir araya geldi. Burada gazetecilerin soruları üzerine açıklamalarda bulunan Doğru, “Burada toplam 2 bin 700 öğrencimiz var. Önümüzdeki yıl itibari ile 3 bin 500 gibi bir rakamı hedefliyoruz. İlerleyen süreçte de bu rakamın 4-5 binlere çıkacağını umut ediyoruz” dedi.

Yayınlama: 12.02.2020
635
A+
A-

Yaklaşık bir buçuk ay önce göreve başlayan İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru, kampüs müdürleri ile bir araya geldi.

 

Yapılan karşılıklı görüş alışverişinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Doğru, şu ifadeleri kullandı: “Bir buçuk ay önce göreve başladık. Bir istişare toplantısı yapmak üzere bir araya gelmiş bulunmaktayız. Bugün Hacı Sevim Yıldız Küllliyesi’nde okul müdürlerimiz ile birlikte buradayız. Öncelikle ben 300 dönüm arazi üzerine 26 binayı, 6 meslek lisesi, 1 anaokulu öğrencilerimize, Milli Eğitim teşkilatımıza kazandıran hayırsever işadamımız Mehmet Yıldız beye teşekkür ediyorum. Sağolsun güzel bir hizmet oldu. İnegöl’de 57 bin örgün eğitim, açık öğretim ile birlikte 62 bin öğrencimiz eğitim ve öğretim görüyor. 141 resmi, 54 özel okul olmak üzere, eğitim öğretim faaliyetlerini 2 bin 711 öğretmen arkadaşımızla birlikte yürütüyoruz”






 

Kampüs ile ilgili bilgiler veren ve gelecek yıl hedefini açıklayan Doğru, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

 

“Burada mesleki liselerimiz var ve aynı zamanda Tematik lisemiz var. Tematik lisemiz sadece mobilya üzerine. 26 binada faaliyetlerimiz burada devam ediyor. 3 tane öğrenci pansiyonumuz var. 2’si erkek öğrenci, bir de kız öğrenci olmak üzere burada öğrencilerimiz barınıyor. Burada toplam 2 bin 700 öğrencimiz var. Önümüzdeki yıl itibari ile 3 bin 500 gibi bir rakamı hedefliyoruz. İlerleyen süreçte de bu rakamın 4-5 binlere çıkacağını umut ediyoruz. Çünkü İnegöl’de her türlü okulumuz var, güzel sanatlar dışında. İnegöl sanayi kendi olduğu için biliyorsunuz sanayide de teknolojide de büyümeye paralel olarak bizler de sektörün bizden beklediği ara eleman ihtiyacını karşılamak için donanım anlamında her türlü tedbiri almış bulunmaktayız. Atölyelerimiz, laboratuvarlarımız hazır. Meslek liselerimiz ile sektörün yapmış olduğu protokoller çerçevesinde öğrencilerimize daha iyi imkanlar sunmak ve sektörün bizden beklentilerini karşılamak için öğretmen ve okul müdürü arkadaşlarımızla çalışıyoruz, gayret ediyoruz. İnşallah sektörün bizden beklentisini hem ara elaman yetiştirme noktasında hem de yükseköğrenime öğrenci gönderme noktasında ihtiyacı karşılayacağımızı umut ediyoruz. Ufak tefek eksiklerimiz var. Bunları da zaman içerisinde tamamlamaya gayret edeceğiz”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş