KAPI KAPI GEZİLECEK HERKES BİLGİLENDİRİLECEK

Cumhurbaşkanlığı sisteminin tanıtımı için AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı referandum çalışmalarına başladı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, “Anayasa değişikliği ve referandum inşallah Türkiye´mize hayırlara vesile olacak bir sonuç çıkarır. Bizde bu konuda üzerimize düşeni her zaman yapmaya hazırız. Teşkilatlarımız bu toplantıların ardından inşallah referandum çalışmalarında ev ev, kapı kapı gezerek referandum hakkında herkesi bilgilendirecekler” dedi.

Yayınlama: 27.02.2017
599
A+
A-

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması Kampanya Tanıtım Toplantısına katılan AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, milletin tam anlamıyla Türkiye’de söz sahibi olacağının altını çizdi.

 

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması Kampanya Tanıtım Toplantısı 25 Şubat 2017 Cumartesi günü saat 11.00’de Ankara Spor Salonu’nda yoğun katılımla gerçekleştirildi. Türkiye’nin bütün illerinden gelen AK parti İl ve İlçe Başkanları, ilçe yöneticileri, mahalle başkanları, kadın kolları ve gençlik kollarının hazır bulunduğu toplantıya AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel, Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.






 

MİLLETİN ANAYASASINI GETİREN BİR REFERANDUM SEÇİMİDİR

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, “AK Parti Genel Merkezimiz tarafından düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması Kampanya Tanıtım Toplantısına katıldık. Çok yoğun bir katılımla gerçekleştirdik. Bu toplantıda milletimizin Cumhurbaşkanlığı sistemine oldukça olumlu baktığını gördük. Cumhurbaşkanlığı sistemi ile Türkiye’de milletin sözü tam anlamıyla geçecek. Milletimiz artık tam anlamıyla söz sahibi olacak. Bu sistemin amacı bu. Geçmişte idam edilen başbakanlarımız oldu. Darbelerle hükümetler düşürüldü. Bu sistemle artık o darbeler olmayacak. Milletin iradesiyle gelen milletin iradesiyle gidecek. Vesayet anayasasını değiştirip, yerine milletin anayasasını getiren bir referandum seçimidir” dedi.

 

KAPI KAPI GEZEREK REFERANDUM HAKKINDA HERKESİ BİLGİLENDİRECEKLER

Demirel, “Referandum 16 Nisan’da yapılacak. Biz bu kapsamda vatandaşlarımıza olan ziyaretlerimizi daha artıracağız. Sistemi tam anlamıyla vatandaşlarımıza anlatacağız. Sokak sokak, mahalle mahalle, köy köy gezerek milletimizin ayağına giderek, ülkenin geçeğini olumlu yönde etkileyecek, milleti tam anlamıyla söz sahibi yapacak Cumhurbaşkanlığı sistemini anlatacağız. Teşkilatımızda çalışmaları ve referandum hakkında gerekli bilgilendirmeyi vatandaşımıza ev ev, sokak sokak gezerek yapacaklar. Bizim AK Parti olarak referandumda evet oylarını arttırmak gibi bir hedefimiz var. Bunu mümkün olduğu kadar en yüksek noktaya çıkarmak istiyoruz. Bu şekilde Bursa´nın ve Türkiye´nin genel yüzdesini arttırmak istiyoruz. Teşkilatımız, yönetim kurulu üyelerimiz, meclis üyelerimiz, Belediye Başkanı ve Milletvekilimiz ile bu çalışmalara başladık. Anayasa değişikliği ve referandum inşallah Türkiye´mize hayırlara vesile olacak bir sonuç çıkarır. Bizde bu konuda üzerimize düşeni her zaman yapmaya hazırız. Teşkilatlarımız bu toplantıların ardından inşallah referandum çalışmalarında ev ev, kapı kapı gezerek referandum hakkında herkesi bilgilendirecekler” dedi.

 

İnegöl’de referandum çalışmalarına daha önceden başladıklarını belirten Demirel, resmi olarak Türkiye genelinde 6 Mart’ta çalışmaların başlayacağını da sözlerine ekledi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş