Karalar yolunda kaza 1 hayvan telef oldu

Karalar yolu üzerinde meydana gelen kazada, otomobilin çarptığı küçükbaş hayvan telef oldu. Koyununun telef olduğunu gören 12 yaşındaki genç kız, küçükbaş hayvanının başında gözyaşı döktü.

Yayınlama: 12.12.2017
611
A+
A-

Edinilen bilgilere göre; 12 yaşındaki Hasret T., ailesine ait 3 küçükbaş hayvanı otlatmak için Karalar yolu kenarındaki yeşil alana götürdü. Bir süre 3 küçükbaş hayvanların başında duran genç, zaman geçtikçe havanın da soğuk olmasıyla üşümeye başladı. Genç kız otlamakta olan küçükbaş hayvanları bırakıp kısa bir süre ısınmak için caddenin diğer tarafındaki evine gitti. Kısa bir süre sonra kontrolden çıkan küçükbaş hayvanlar Karalar yolu kenarında otlamaya başladı. O sırada karalar mahallesi mevkiinden Akhisar mahallesine seyir halinde olan sürücü  Samet A. yönetimindeki 16 KHG 76 otomobil, aniden caddeye çıkan küçükbaşlardan birine çarptı. Çarpmanın etkisi ile gebe olan küçükbaş hayvan telef oldu.

 

ŞİKAYETÇİ OLDULAR






Kazanın ardından küçükbaş hayvanların yanına gitmek üzere evinden çıkan genç kız, küçükbaş hayvanlarından birinin yerde hareketsiz olduğunu görünce gözyaşlarına boğuldu.

 

Kaza yerine gelen Küçükbaş hayvanların sahibi aile ve otomobil sürücüsü birbirinden şikayetçi olunca, emniyet ekiplerine bildirildi.

 

Emniyet ekipleri gerekli tahkikatı başlattı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş