KENDİ İMKANLARIYLA OTOBÜSLERE AYET VE HADİS REKLAMI VERİYOR

İnegöl’de ki halk otobüslerinin arkasına ayet ve hadis reklamı koyan 25 yaşındaki Ahmet Özcan kısa bir aradan sonra tekrar bu reklam alanlarını kiralayarak farkındalık oluşturmak istiyor.

Yayınlama: 22.01.2020
573
A+
A-

İnegöl’deki toplu taşıma araçlarına reklam veren genç, Peygamber Efendimiz (S.A.S)’in yol gösterici hadisleriyle vatandaşlara faiz başta olmak üzere birçok konuda uyarıda bulunuyor.  2 yıl önce ‘Faizi terk edin’ reklamını veren 25 yaşındaki Ahmet Özcan, otobüs reklamlarına devam ediyor.

 

Halk otobüslerinin arkasına asılan reklamlar, dikkat çekince otobüslerin içlerine de Peygamber Efendimiz (S.A.S)’in yol gösterici hadisleri reklam olarak veriliyor. Reklamlar ise otobüsü kullananların dikkatini çekiyor.  İnegöl’deki bir mobilya firmasında çalışan 25 yaşındaki Ahmet Özcan reklamları kendi maaşıyla yaptırıyor.






 

Kısa bir aranın ardından tekrar otobüslerde ki reklam alanlarına toplumsal sıkıntıların başını çektiği konulara göre ayet ve hadisleri belirleyerek koyduklarını belirten Ahmet Özcan, “1 ay önce başlattığımız otobüs içi Ayet ve Hadis-i Şerif çalışmamız tam 9 farklı otobüste yer almaktadır. Bu Tebliğ çalışmamızda tek amacım Allah’ın rızasını kazanmak. Bu işten benim bir beklentim hatta hiçbir maddi karım yok aylık ortalama 2 bin TL bir bedel ödüyoruz bu reklamlar için. Ben bunu ilk yaptığımda tek bir kişiydim şimdi her geçen gün sayımız artıyor” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş