Mehmet Evren için flaş talep

Yayınlama: 06.07.2023
2.740
A+
A-

Geçtiğimiz sezonlarda Cerrahspor’un kalesini koruyan ve elim kaza sonucu yaşamını yitiren Mehmet Evren, tüm İnegöl’ü yasa boğmuştu. Öte yandan Cerrah Mahallesi’ndeki vatandaşlar yeni talepte bulunarak, Evren’in giydiği 1 numaralı formayı emekli edilmesini istedi.

Sezonu şampiyonluk ila tamamlayan Cerrahspor bir süt lige çıkarken, şampiyonluk kutlamaları gerçekleştirilmişti.

Öte yandan şampiyonluğu buruk bir şekilde kutlayan Cerrah Spor camiası, Mehmet Evren’in unutulmasını istemiyor. Cerrah Mahallesi’nde gençler, kulüpten flaş talepte bulunarak Mehmet Evren’in ‘1’ nuramalı formasının emekli edilmesini istiyor.






Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Cerrah Mahallesi’nden Bilal Babür isimli genç, şu ifadeleri kullandı:

“Cerrahspor’umuzun şampiyonluk yolunda ilk maçından kısa süre sonra acı bir haber ile tüm belde halkımızı derin bir üzüntü kapladı. Sezonun sonunda Cerrah’ımızın 1 numarası olmadan buruk bir sevinçle şampiyonluğumuzu yaşadık. Benim şahsi düşüncem ve istediğimdir ki; Cerrah Gençlik Spor Kulübünün 1 numaralı forması emekli edilmeli. 1 Numaralı forma sonsuza denk Mehmet Evren kardeşimize ait olmalıdır. Anısı sonsuza dek bizlerle kalmalı ve her daim Cerrah’ımızın bir numarası olarak kalmalıdır. Türk ve dünya futbolunda bunun örnekleri mevcuttur”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş