Kız öğrencilerden el sanatları sergisi

Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin el sanatları dersinde yaptıkları yaklaşık 200 eserin yer aldığı yılsonu sergisi Cafer Paşa Cafer Paşa Hanımlar Çarşısı’nda izlenime açıldı.

Yayınlama: 08.05.2018
860
A+
A-

Geçtiğimiz gün düzenlenen sergi açılışına Belediye Başkanı Alper Taban, Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, bazı okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

200 ESER HAZIRLANDI






Kurdele kesimi öncesinde bir konuşma yapan Kız Anadolu İmam hatip Lisesi Güzel Sanatlar Öğretmeni Büşra Ekin, yılsonu sergi açılışına katılan herkese teşekkür ederek, “Yaklaşık iki ayda 120 öğrencimizler beraber 200 civarında eser hazırladık. İlçe halkımızın beğenisine sunmak adına yılsonu sergimizi Cafer Paşa Cafer Paşa Hanımlar Çarşısında izlenime açıyoruz. Sergimizin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

EMEKLERİNİZE SAĞLIK

Belediye Başkanı Alper Taban ise, “16 Mayıs’ta Ramazan ayına gireceğiz. Rabbim hepimizi hem Ramazan ayına hem de bayrama ulaştırsın. Bizlerin bu Cafer Paşa Cafer Paşa Hanımlar Çarşısını hareketlendirmemiz lazım. Burada organizasyonlar olsun ki, bu yapı da buna müsait bir yapı. Emeklerinize sağlık. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Konuşmaların ardından kurdele kesimiyle yılsonu sergisi izlenime açıldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş