KULiSLERE BOMBA GiBi DüŞEN iDDiA

Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı koltuğuna oturduğu günden beri İnegöl’den partili partisiz tüm kesimlerin tepkisini çeken Kelam Torun’un, görevden alınacağı konuşuluyor.

Yayınlama: 16.02.2020
1.102
A+
A-

Bursa kulislerine düşen iddialardan biri de Kemal Torun ve yönetiminin özellikle son günlerde gündeme gelen sözleri ve sosyal medya paylaşımları oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanı İsmet Karaca’nın yakın çevresi ile konuşmalarında özellikle İnegöl’ü gündemine aldığı öğrenildi.

Karaca’nın İnegöl’den eski yöneticiler ile de görüştüğü iddia edildi. Bu iddialardan biri de CHP İnegöl İlçe Başkanı Kemal Torun’un görevden alınması. Karaca’nın, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İnegöl’de oy potansiyelini yükseltilmesi emrinin ardından, İnegöl’e ayrı bir yer ayırdığı biliniyor.






Bu kapsamda CHP İnegöl’deki yöneticilerin, ‘Kindar ve dindar nesil istemiyor’, ‘My God Piiz (Benim tanrım Allah),  ‘Okullarda revir yok, kütüphane yok, laboratuvar yok ama mescid var’ söylem ve sosyal medya paylaşımlarının ardından, İnegöl’deki partili partisiz tüm vatandaşların tepki göstermesi, CHP Genel Merkezi ve İnegöl arasının da açılmasına neden oldu.

YAKIN ÇEVRESİNE SÖYLEDİ
İnegöl’deki vatandaşların tepkisinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanı İsmet Karaca’nın yakın çevresine, Kemal Torun’un görevden alınması için çalışma başlatacağını ifade ettiği iddia edildi.

KARACA’DAN İNEGÖL’E YAKIN MARKAJ
Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanı İsmet Karaca’nın, İnegöl’de birçok kişi ile görüştüğü ve bu konuyu ciddi ciddi ele aldığı öğrenildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş