Kurşunlu’da vatandaşlar diken üstünde ‘Her an biri ölebilir’

Yayınlama: 02.06.2023
1.259
A+
A-

İnegöl’e bağlı kırsal Kurşunlu Mahallesi’nde vatandaşlar mahalle merkezinde bulunan yolda herhangi bir hız kesici ve trafik ışığı bulunmamasından dolayı kazaların yaşandığını ifade ederek, bu konudan yetkililerden bir çözüm beklediklerini ifade etti.

Geçtiğimiz gün yaşanan kazanın ardından Kurşunlu Mahallesi sakinleri sürekli aynı aynı yıl üzerinde kazaların yaşandığını belirterek, konunun çözümü için destek beklediklerini ifade etti.

Konuya ilişkin ismini vermek istemeyen bir vatandaş, şu ifadeleri kullandı:






“Geçtiğimiz gün yaşanan kazanın ardından artık birşeylerin yapılması için talepte bulunuyoruz. Burası bir köy değil, bu nedenle şehrin ortasından geçen bir ana cadde var. Bu cadde üzerinde irili ufaklı sürekli kazalar meydana geliyor. Bu konunun çözümü için bir kaç yerden bilgi aldık. Bu yol Bilecik Karayollarına bağlıymış. Ana yol gibi olduğu için de hız kesici tümsek koyulamıyormuş. Tamam o olmazsa en azından trafik ışığı konulsun tam merkezi noktaya. Her an biri ölebilir bu noktada. Bu konuda yetkililerden destek bekliyoruz. Kimsenin canı yanmadan bu olumsuzluğun önüne geçelim”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş