KURTULUŞSPOR BAL AŞKINA

Kurtuluşspor, BAL ligi umutlarını son haftaya taşıdı. Final maçında Yenişehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Kurtuluşspor, rakibini yendiği takdirde BAL ligine yükselecek.

Yayınlama: 24.04.2017
645
A+
A-

Süper Amatör Lig Play-Off grubunda mücadele eden Kurtuluşspor, 4. hafta mücadelesinde Pazar günü saat 16.00’da Kestel Sahası’nda Emekspor ile karşı karşıya geldi. Sarı Kırmızılı ekip, rakibini 78’de Ufuk’un kafa golüyle yenerek puanını 7’ye yükselterek averaj farkı ile Yenişehir Belediyespor’un arkasında 3. sırada yer aldı. Kurtuluşspor, Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek için önümüzdeki hafta Yenişehir Belediye ile final maçı oynayacak.

 

Play-Off Grubu’ndaki bir başka temsilcimiz Yenicespor ise Pazar günü saat 16.00’da Bağlarbaşı Sahası’nda Elmasbahçe Spor ile 3-3 berabere kaldı.






 

2. Amatör Küme’de müsabakaların tümü Pazar günü oynandı. Hocaköyspor, saat 17.00’da Kurtuluş Sahası’nda Osmaniyespor’a 4-1 mağlup olurken Ilgarspor, saat 17.00’da Sanayi Sahası’nda Yolörenspor’a 4-1 mağlup oldu. Cerrahspor ise saat 15.00’da Sanayi Sahası’nda ağırladığı Boyalıca Spor’u 10-0 gibi farklı bir skorla geçmeyi başardı.

 

HABER: RECEP DENİZ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş