KURUMLAR ARASI FUTBOL TURNUVASINDA FiNAL HEYECANI

İnegöl Olimpik Spor Tesisleri tarafından, bu yıl 13’ncüsü düzenlenen Kurumlar Arası Futbol Turnuvası, 19 Mart 2019 tarihinde start aldı. Kıran kırana geçen turnuvanın final maçı 02 Mayıs 2019 Perşembe günü saat 19.00-20.00 arası Adliye ve Milli Eğitim takımları arasında oynanacak final maçı ile sona erecek.

Yayınlama: 01.05.2019
920
A+
A-

TURNUVA SON BULUYOR

İnegöl Olimpik Spor Tesisleri tarafından, bu yıl 13’ncüsü düzenlenen Kurumlar Arası Futbol Turnuvası, geçen yılın Şampiyon takımı olan Milli Eğitim Müdürlüğü ile Starwood A.Ş maçıyla 19 Mart 2019 tarihinde start almıştı. Kıran kırana geçen turnuvanın final maçı 02 Mayıs 2019 Perşembe günü saat 19:00-20:00 arası Adliye ve Milli Eğitim takımları arasında oynanacak final maçı ile son buluyor. Futbol Turnuvasında 4 grupta toplam 20 takım mücadele etti. 8 Haftalık kıran kırana geçen turnuvanın sonuna gelinirken, son maçlarında İngaz’ı  5-1 yenerek puan sıralamasında adını listenin en başına yazdıran Adliye takımı ile BUSKİ takımını 4-0 yenen Milli eğitim takımı final maçında birincilik için mücadele edecek. Diğer yandan 3.lük mücadelesi İNGAZ ve BUSKİ takımları arasında saat 18.00-19.00 saatleri arasında oynanacak.

 






GOL KRALI BELİLENECEK

Aynı zamanda turnuvada takımların yanı sıra gol krallığı mücadelesi de nefes kesmeye devam ediyor. 8 Haftalık kıran kırana geçen turnuvanın maçlarında şimdiye kadar en çok gol atan oyuncuları ise; İnegöl Devlet Hastanesi oyuncusu Fatih Yumak turnuvada attığı 25 golle adını zirveye yazdırırken, turnuvada attığı 22 golle Milli Eğitim takımından Metin Yüksek adını 2.liğe yazdırmayı başaran futbolcu oldu. 3.cü olarak ise; Adliye takımından Hakan Ayyıldız attığı 18 gol ile adını listeye yazdırmayı başaran bir diğer isim oldu. Oynanacak son maçlar ile netleşecek olan gol krallığı yarışını kimin kazanacağı ise turnuvada merak uyandıran diğer bir konu oldu. Turnuvanın Final maçını İnegöl Tapu Kadastro Memuru Bilgin Özçağlar’ın yönetecek.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş