MHP’ İnegöl İlçe Teşkilatı’nın Belediye Başkanı Taban’a gerçekleştirdiği ziyarette Birlik ve beraberlik vurgusu ön plana çıktı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir ve yönetim kurulu üyeleri, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’a iadeyi ziyarette bulundu. Ziyarette karşılıklı konuşmalarda birlik ve beraberlik vurgusu ön plana çıktı.

Yayınlama: 06.12.2017
578
A+
A-

Ziyarette ilk konuşmayı gerçekleştiren İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ” Bizler de bildiğiniz gibi 8 Kasım tarihinde meclisimizde gerçekleştirdiğimiz seçim ile göreve başladık. Ben öncesinde de söyledim, kendi teşkilatıma da, MHP teşkilatlarına da teşekkürü borç biliyorum. Mecliste aldığımız kararların hemen hemen çoğunu oy birliği ile alıyoruz. Başkanlık seçiminde de aynı durum yaşandı. İlk ziyaretimi de MHP teşkilatına yaptığımızı arkadaşlarıma söyledim.Orada da bizi çok güzel ağırladınız, teşekkür ederim. Bu birlik ve beraberliğin şehre yansıması var. Siyasi partiler hizmet etmek için varlar. AK Parti’de, MHP’de diğer siyasi partilerde aynı hedefle kurulmuş. Biz birimizi rakip olarak görmekten öte, ortak müşterek ile yapabilmek durumundayız. Bunu biz başarıyoruz, MHP’nin ülke gündemini teşkil eden en önemli konular noktasında ben çok önemli katkılar koyduğunu görüyorum,ifade ediyorum Bu hareketin başında olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tam bir devlet adamı benim gözümde. Çünkü, eğer mesele memleket ise, vatansa,ülkeyse,milletimizse deriz ya, gerisi teferruattır. Kendisi bunu harfiyen uyguluyor. Devlet yönetiminde çatışma olmaz, bugünlerde bizim sımsıkı kenetlenmemiz gerekirken bunu yapıyoruz, sizde bunu yapıyorsunuz. Gerçekten güç ve değer katıyorsunuz. Milletimiz nazarında da değer bulduğunu samimiyet ile söylüyorum. Dünya görüşü ne olursa olsun o olgunluğu insanlar takdir ediyor. Tabii ki bizler de bir şeyler yapmaya çalışıyoruz AK Parti olarak, bunu ilgili kesimlerin desteği ile başarmış oluyoruz. Ben burada yerelde ki temsilcimiz olan sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN BURADAYIZ              






Daha sonra konuşan MHP İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir ise, ” Bizler siyasi partiler olarak toplumun erkleriyiz. İnegöl’de hep birlikte yaşıyoruz, burada bizlerin düşünceleri ve söylemleri çok önemlidir. Oturduğumuz koltukların farkındayız, sayın Belediye Başkanımızda farkında.  Yükü ağır, Allah kolaylık versin. Ülkemizin 2016-ve 02017 yılında geçtiği zor süreçte, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımızın olduğu dönemde birlik ve beraberlik adına buradayız. Siyasi partilerimiz ayrı olabilir ama ortak çözüm üretmemiz gerekiyor. Siyasetin doğasında muhalefet ve eleştiri vardır ama belli bir dozda tutulması gerekiyor. Siyasette ki cümleler çok önemlidir, toplumda olumlu algılanması için. Bizler İnegöl’de 267 bin nüfuslu bir şehirde doğru yönetilmesi için buradayız. Başkanımıza kolaylıklar diliyoruz. Ülkemizin geçtiği zor süreçte en çok  ihtiyacımızın olduğu dönemde en çok ihtiyacımızın olduğu şey birlik ve beraberliktir.  Mevzu bahis vatansa gerisi teferruattır, hepimizin şuanda ortak paydası belli” şeklinde konuştu. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş