Milli birlik için; Cumhur İttifakı

24 Haziran 2018 seçim çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi’nde, Bursa Milletvekili Adayı Hayati Bedir Erzurum İspir Irmakköyü Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Ziyarette açıklamalarda bulunan Bedir, “Milli birlik ve beraberlik için, ideallerin en üst seviyeye çıkması için Cumhur İttifakı diyoruz” dedi.

Yayınlama: 01.06.2018
630
A+
A-

MHP İlçe Başkanı Aytekin Torun, İlçe Yönetimi ve Bursa Milletvekili Adayı Hayati Bedir, Erzurum İspir Irmakköyü Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

 

FARKLILIKLARIMIZ HER ZAMAN BİZLERİN ZENGİNLİĞİ OLMUŞTUR






Ziyarette açıklamalarda bulunan Hayati Bedir, “Sıcak karşılamanızdan dolayı  dernek yönetimine ve burada bizlerleri dinleyen herkese çok teşekkür ediyorum. Türkiye’mizin her tarafı ayrı güzel. Bugünde o güzelliklerden biri olan Erzurum İspir Irmakköyü Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği’nde bir aradayız. Farklılıklarımız her zaman bizlerin zenginliği olmuştur.  Bu farklılıkların güzellik olarak kabul edilmesi ve sürdürülmesi için elimizden gelen gayreti gösterme çabasını gösteren tarafta olduğumuza inanıyorum. Önümüzde bir seçim var. Milli birliğimizi ve daimi özgürlüğümüzü elimizde bulundurmamız için çok önemli bir seçime gideceğiz” dedi.

 

HER ZAMAN MİLLETİMİZİN VE DEVLETİMİZİN YANINDA OLDUK

“Bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman milletimizin ve devletimizin yanında olmuş bir hareketiz” ifadeleri ile konuşmasını sürdüren Bedir, şu ifadeleri kullandı: “Bu hareketin bayrak yarışçılarından biri olarak karşınızdayım. Ülkemizin zor günlerden geçtiği aşikardır. Bu durumda düşünmemiz gereken şeyler var. Düşünmemiz gereken ülkemiz, milletimiz ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz, kardeşlerimiz var. Bu nedenle çok iyi düşünmemiz gerekiyor. Bu nedenle vereceğimiz oyun nereye gittiğini düşünmemiz lazım”

 

MAZLUMLARI SAHİPLENİR, AÇLARI DOYURUR VE AĞABEYLİK YAPARIZ

Dış güçlerin oyunlarını sürdürdüğünü belirten Bedir, “Cumhur İttifakı milletin aklı dedik. Bunu dememizin nedeni ise şu; bu ittifak ülkemizin tüm insanının çıkarlarını düşünen, milletimizin ve ülkemizin daha yukarı seviyelere gelmesini sağlayacak, ülkemizin içinde bulunduğu durumu onarabilecek bir yapıya sahip. Bakın döviz yükseldi. Bu bizi yıpratma ve yok etmeye mahkum kılma çabasıdır. Ama onlar şunu bilmiyor; onlar ne yaparsa yapsın Allah bizimle. Çünkü bizler mazlumları sahiplenir, açları doyurur ve ağabeylik yaparız” dedi.

 

İDEALLERİN EN ÜST SEVİYEYE ÇIKMASI İÇİN CUMHUR İTTİFAKI DİYORUZ

Bedir, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “Dış güçler dörtnala üzerimize gelirken elbette bizlerde boş durmayacağız. Bu nedenle Cumhur İttifakına destek vermenizi istiyoruz. Milli birlik ve beraberlik için, ideallerin en üst seviyeye çıkması için Cumhur İttifakı diyoruz. Cumhur ittifakının seçimlerde rahat bir şekilde zirvede yer alacağını biliyoruz. Buna eminiz. Sizlerden aynı zamanda milletvekilliği seçimi için de MHP ye oy istiyorum. 35 milletvekili ile yaptıklarımız ortada ne kadar güçlü olursak mecliste Devletimiz de o kadar güçlü olacaktır, milletimiz o kadar güçlü olacaktır. Seçimlerin devlerimize, milletimize ve ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Ramazan’ınız mübarek olsun”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş