Minik öğrencilerden anlamlı sergi

Sağlık Haftası nedeniyle İnegöl Devlet Hastanesi ile Lale Bahçesi Anaokulu işbirliğinde hastane girişinde düzenlenen sergi izlenime açıldı.

Yayınlama: 11.04.2018
677
A+
A-

Lale Bahçesi Anaokulunda eğitim gören 5-6 yaş gurubu öğrencilerin, öğretmenleri nezaretinde en emeğiyle hazırladıkları ambulans, eczane dolabı ve MR cihazı gibi sağlık malzemelerinin karton yapılarak sergilenmesi vatandaşların büyük ilgisini çekti.

 

FARKINDALIK OLUŞTURMAK İSTEDİK






Farkındalık oluşturmak için sergiyi düzenlediklerini ifade eden Lale Bahçesi chiptuning Anaokulu Müdürü Hacer Kılıç, “Sağlık Haftası nedeniyle okulumuzda ki 5-6 yaş grubu öğrencilerimizle ve öğretmenlerimizle bir sergi hazırlamak istedik. Bu anlamda Devlet Hastanesi yöneticileriyle görüştük ve bizlere sergi salonların yer ayırdılar. Öncelikle hastane yönetimine teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimize sağlık bilincini oluşturma adına bir farkındalık yaratmak istedik. Hem öğrencilerimize hem öğretmenlerimize verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

YAŞAYAN VE YAŞATAN HASTANE

İnegöl Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hayrettin Göçmen ise, “İnegöl Devlet Hastanesi yaşayan ve yaşatan hastane konseptiyle hizmetine devam ediyor. İnsanların yalnızca sağlık hizmetlerini satın aldığı yer değil, aynı zamanda sosyal faaliyetlerini de geliştirdiği yer olması için çabalarımız var. Bu bağlamda biz bu alanı sergi salonu olarak kullanıyoruz. En son sağlı haftası nedeniyle İnegöl Lale Bahçesi Anaokulunda eğitim gören minik öğrencilerimiz güzel bir sergi yapmak istediler. Bizimde çok hoşumuza giden de sergi, ilçe halkımız tarafından beğenildi. Gerçekten yaratıcı düzeyi yüksek materyaller var. Sergi salonumuzda sergi açmak isteyen sivil toplum kuruluşlarına ve okullara kapımız açık. Biz onları burada ağırlamaktan mutluluk ve onur duyacağız” şeklinde konuştu



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş