Mobilya üretim atıkları Doğaya böyle saçıldı

İnegöl’de çevreye atılan çöplere her gün yenileri ekleniyor. Boğazköy Barajı Hamzabey mevkiine atılan mobilya üretim çöpleri, vatandaşların tepkisine neden oldu.

Yayınlama: 22.06.2020
620
A+
A-

İnegöl’de kırsal kesimlere kasti olarak atılan çöplere tepkiler dinmiyor. Birçok kırsal noktada yaşanan bu görüntülere her gün yenileri ekleniyor.

 

İnegöl Boğazköy Barajı Hamzabey mevkiinde mobilya üretim atıklarının gelişi güzel atılması vatandaşların da tepkisine neden oldu. Birçok vatandaş, İnegöl’de her gün aynı görüntülerin yaşanmasının, ‘İnsani değerlere saygısızlık’ olduğunu, gerekenin yapılması için tüm vatandaşların böyle durumların görülmesi halinde ilgili kurumlarla iletişime geçmesini istedi.






 

BELEDİYE NE YAPSIN?

Temizlik konusundaki hassasiyeti ile bilinen İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ın, geçtiğimiz günlerde de Bedre deresine atılan çöpleri sosyal medya hesabından paylaşarak, ıslah çalışması gerçekleştirilen alanın bir gün sonra çöplüğe dönmesine tepki göstermişti.

 

Islah çalışmalarının yaşandığı alanda, duyarsız vatandaşların çöpleri etrafa saçması vatandaşların da tepkisine neden olmuştu.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş