MOTOSİKLET ÇÖP KAMYONU İLE ÇARPIŞTI; 1 AĞIR YARALI

Park Caddesi’nde meydana gelen trafik kazasında, motosiklet ile çöp kamyonu kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kaza sonucu motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Yayınlama: 31.03.2017
639
A+
A-

Edinilen bilgilere göre; olay Fatih Camii istikametinden gelerek Park caddesi üzerinde ilerlemekte olan 20 yaşındaki Selçuk E. idaresindeki 16 KFD 66 plakalı motosiklet, iddiaya göre cadde üzerindeki araçları sollamaya başladı. Sollama sırasında ters şeriden giren motosikelt, hükümet kavşağı istikametinden  Emniyet Müdürlüğü istikametine seyir halinde olan Şükrü Özen idareisndeki 34 LA 6550 plakalı çöp kamyonu ile kafa kafaya çarpıştı. Şiddetli çarpışmanın etkisi ile motosikletten fırlayan sürücü ağır yaralandı.

Meydana gelen kaza sonucu ağır yaralı genç, olay yerine ihbar üzerine gelen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

 






Ağır yaralı olarak İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılan motosiklet sürücüsünün Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edildiği ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş