Müftü Kazım Güzel, gerçekleri açıkladı

İlçe Müftüsü Kazım Güzel, geçtiğimiz gün ‘İnegöl’de Çorap Kavgası’ başlığı ile servis edilen haberle ilgili açıklamalarda bulundu. Güzel, haberde bahsi geçen cami imamları ile birlikte bir araya gelerek böyle bir olayın yaşanmadığını ifade etti.

Yayınlama: 13.07.2018
1.061
A+
A-

Gazetemizde yayınlanan haber üzerinde haberde bahsi geçen cami imamları ile bir araya gelen Müftü Güzel, konunun çarptırıldığını ifade ederek, bu konunun doğru olmadığını ve din görevlilerinin bu gibi konulara müdahil olmadığını, İnegöl’deki din görevlilerinin kesinlikle böyle bir işin için girmeyeceğini ifade etti.

 

Din görevlileri ile bir araya gelen Müftü Güzel, şu ifadeleri kullandı: “Haber kaynağının bir fitnesidir bu. Cami görevlilerimiz ile görüştüğümüzde böyle olayların yaşanmadığı tespit edilmiştir. Camilerimize çorapları ile insanlar girebiliyor. Hiç bir camimizde çorap olmadığı için hiç bir vatandaş kınanmamış veya rencide edilmemiştir. Bu konuda İnegöl halkı müsterih olsun. Yaz ayları geldi ve camilerimizde çocuklarımızın belki bir çoğunda çorap yok. Onlarda camilerimizde eğitimlerine devam ediyor. Hiçbir şekilde böyle bir şey olamaz. Çorap olmadığı için kimse camiden kovulmaz veya azarlanamaz. Bu konu kesinlikle çarpıtılmıştır”








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş