MüNiR ILDIRAĞAÇ MüJDEYi VERDi

Mahalle sakinlerinin oyların talip oldu

Yayınlama: 26.04.2021
804
A+
A-

Osmaniye Mahallesi Muhtar Vekili Münir Ildırağaç, İnegöl’ün merkezdeki en işlet caddelerinden olan Şebboy ve Altay caddelerine MOBESE kameralarının konulması için incelemelerin gerçekleştirildiğini ifade etti. Ildırağaç, gerçekleştirecek olan muhtarlık seçimi nedeni ile mahalle sakinlerinin oyların talip olduğunu açıkladı.

Osmaniye Mahalle Muhtarı Şaban Ergani’nin vefatının ardından 25 Şubat 2021 tarihinden itibaren Osmaniye Mahallesi Muhtarı vekili olarak göreve başlayan Münir Ildırağaç, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 

Göreve geldiği günden beri titizlikle çalışmalarını yürüttüğünü ifade eden Ildırağaç, “Mahallemizin temizlik, logar ve kaldırım yaya geçitleri çalışmaları gibi halkımızı rahatsız eden sorunları çözerek işe başladık. Bu bağlamda Emniyet Müdürümüz Erdoğan Baydemir ile çalışma içindeyiz. Mahallemizin güvenliğini daha da ileri götürmek için Şebboy Caddesi ile Altay Caddesi’ne MOBESE kameralarının yerleştirilmesi için incelemeler gerçekleştirildi. Mahalle halkımıza bu konuyu da duyurmak istiyorum” dedi.






Haziran Ayı’nda yapılacak olan muhtarlık seçimlerinde mahalle sakinlerinin oylarına talip olduğunu ifade eden Ildırağaç, konuşmasını şu ifadelerle tamamladı:

“Sizlerden destek bekliyorum. Haziran ayının 6’sında yapılacak olan muhtarlık seçimlerinde, seçimlere katılarak bana destek vermenizi sizlerden rica ediyorum”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş