Mutlak galibiyet lazım

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, yarın kendi evinde Amed Sportif’i konuk edecek. Temsilcimiz, bu müsabakadan galibiyet ile ayrılarak, Play Off hayalini devam ettirmek istiyor.

Yayınlama: 17.03.2018
728
A+
A-

Temsilcimiz İnegölspor, ligin 27. hafta müsabakasında yarın kendi evinde Amed’i konuk edecek. Temsilcimiz bu müsabakadan galip gelerek, Play Off iddiasını sürdürmek istiyor.

 

Bu sezon ligde 26 müsabakaya çıkan temsilcimiz İnegölspor, topladığı 46 puan ile puan cetvelinde 7. sırada bulunuyor. Rakip Amed ise 26 müsabakada 30 puan toplayarak 12. sırada kendisine yer buldu.






 

İNEGÖLSPOR NAMAGLUP

Temsilcimiz İnegölspor, rakibi Amed ile oynadığı 7 resmi müsabakada hiç mağlup olmadı. Bordo Beyazlı ekibimiz bu müsabakalarda 3 galibiyet ve 4 beraberlik elde etti. Ekibimiz bu müsabakalarda rakip fileleri 9 kez havalandırırken, kendi kalesinde ise 5 gol gördü.

 

SON 5 MÜSABAKA

Bordo Beyazlı ekibimiz ligde oynadığı son 5 müsabakada 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Rakip Amed ise, 3 mağlubiyet ve 2 galibiyet elde etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş