MYM yeni binasında hizmete başladı

Yayınlama: 12.03.2023
233
A+
A-

Manav Yörük Muhacir Türkmen Boyları Dernekleri Federasyonu, düzenlenen açılış töreni ile yeni binasında hizmete başladı.

2019 Yılında resmi olarak kuruluşunu tamamlayan ve İnegöl’ün kırsal köylerinin de dernekleşmesi ile genişleyen Manav Yörük Muhacir Türkmen Boyları Dernekleri Federasyonu, yapılan açılış töreni ile yeni hizmet binasında hizmete başladı.






Açılış törenine İnegöl İlçe Kaymakamı Eren Arslan, Belediye Başkanı Alper Taban, belediye başkan yardımcıları, siyasi partilerin başkan ve yöneticileri, ilçemizdeki birçok STK’nın başkan ve yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kurdele kesiminin ardından yeni hizmet binası açılırken, vatandaşlara ikramlarda bulunuldu.

Yapılan açılış töreninin ardından açıklamalarda bulunan Manav Yörük Muhacir Türkmen Boyları Dernekleri Federasyonu İsmail Kösen, şu ifadeleri kullandı:

“Bugün yeni binamızın açılışını gerçekleştirdik. İnşallah hizmetlerimize bu noktadan devam edeceğiz. İnegöl içinde federasyon kurulumunu gerçekleştirdikten sonra özellikle kırsal alanlarda bazı projelerimizi hayata geçirmiştik. Yeni binamızda ise birçok faaliyeti ve projeyi hayata geçireceğiz. Bizler İnegöl için her zaman taşın altına elimizi koyduk. Bundan sonra da koymaya devam edeceğiz. Ben bu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak açılışımıza gelen herkese çok teşekkür ediyorum”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş