Olimpikte Heyecan Başladı

İnegöl Olimpik Spor Tesisleri tarafından düzenlenen 12. Kurumlar Arası Futbol Turnuvası önceki gün düzenlenen açılış maçıyla başladı.

Yayınlama: 11.04.2018
676
A+
A-

Önceki gün Olimpik Halı Saha’da başlayan turnuvanın açılışına Belediye Başkanı Alper Taban, Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Alper İnanç, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Baş, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Doğru ve çok sayıda davetli katıldı.

 

KURUMLAR ARASI KAYNAŞMAYI ARTIRACAK






Programın açılış konuşmasını yapan İnegöl Olimpik Spor Tesisleri Genel Müdürü Ufuk Serkan Yavuz, “Amacımız kurumlar arası beraberliği artırmak, sporun kaynaştırma özelliğini tüm camiaya yaşatmaktır. Bu proje bizden çıktı. Bu yıl 12’ncisini düzenliyoruz. Projemize destek veren herkese teşekkür ediyor, kazasız, belasız, sakatlıksız bir turnuva diliyoruz” dedi.

 

BAŞARIYLA DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanı Alper Taban ise, “Bu yıl 12’ncisi düzenlenen turnuvanın başarılı geçmesini diliyorum. Geride kalan 11 tanesi başarılı bir şekilde gerçekleştirilmişti. Organizasyonu gerçekleştiren arkadaşlarımıza bu zamana kadar koydukları katkıdan dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah kaza, bela olmadan turnuvamız sonuçlanır. 19 takımımız katılıyor. 12’ncisi olması ve 19 takımın katılması bu turnuvanın ne kadar güzel olduğunun bir göstergesidir. İnşallah bu seneki turnuva da güzel anlara sahne olur. Tüm sporcu kardeşlerimize başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Konuşmaların ardından başlama vuruşu yapılarak turnuvaya start verildi. İlk gün müsabakalarında İNGAZ, Starwood’u 3-1 yenerken Acil 112 ise Devlet Hastanesi’ni 6-1’lik skorla geçti.

 

4 GRUPTA 19 TAKIM MÜCADELE EDİYOR

19 takımın katılım gösterdiği turnuvanın A Grubu; Acil 112, Starwood, İNGAZ, Devlet Hastanesi, TEİAŞ, B Grubu; Özel Eğitim, İnegöl MEM, Akbank, BUSKİ, Basın, C Grubu; Yenice MEM, B. Trafik, Adliye, Barolar Birliği, D Grubu ise; Cihangir Hast. Hükümet Konağı, Jandarma, PTT ve Zabıta ekiplerinden oluşuyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş