ÖZEL ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI PROGRAM

Anneler günü nedeni ile Halk Eğitim Merkezi 23 yaş üstü öğrencileri tarafından bir program gerçekleştirildi.

Yayınlama: 13.05.2017
829
A+
A-

Halk Eğitim Merkezi eski binasındaki çok amaçlı salonda düzenlenen programa Kaymakam Ali Akça’nın eşi Ferahil Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın eşi Sevim Aktaş, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir, öğretmenler ile velileri ve özel öğrenciler katıldı.

 

ÖZEL ÇOCUKLARIMIZ BİR PROGRAM DÜZENLEDİLER






Programın açılış konuşmasını yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir, “Özel çocuklarımızla 4 yıldır böyle bir program içerisindeyiz. 2012 yılında Çıraklık Eğitim Merkezinde bu eğitimlere başladık. Eski binamızı hizmet binası haline getirdik. Bu kurs Türkiye’de ilk. Haftanın 5 günü öğrencilerimizi servis aracılığıyla evlerinden alıyoruz. Eğitimin ardından evlerine bırakılıyor. Aynı zamanda özel öğrencilerimiz el sanatları çalışmalarının yanı sıra sosyal etkinlikler de yapıyorlar. Türkiye’de örnek bir proje. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Anneler günü ile alakalı özel çocuklarımız bir program düzenlediler. Sizlere de katıldığınız için teşekkür ederiz.” Dedi.

 

SEVGİ İZİ PROJEMİZ DEVAM EDİYOR

Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, “Siz özel çocuklarınızın anneleri olarak yaptığınız her işi hayırlı kılar inşallah. Asıl sizin gününüz kutlu olsun. Sevgi izi projemizde devam ediyor.” dedi.

 

BİR EVLAT PİR OLSA DA ANNEYE MUHTAÇ İMİŞ

Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın eşi Sevim Aktaş ise, “Anne başa taç imiş, her derde ilaç imiş, bir evlat pir olsa da anneye muhtaç imiş” diyerek tüm annelerin bu özel gününü kutladı.

 

BURADA OLMAKTAN ONUR DUYUYORUZ

Son olarak Kaymakam Ali Akça’nın eşi Ferahil Akça, “Özel çocuklarımızın özel anneleri. Burada olmaktan onur duyuyoruz. Sizler birer inanç, sabır, sevgi ve umut timsalisiniz. Sizler birer hayat romanısınız. Hayata sizlerin elleriyle bağlı olan bir yaşamla destan yazıyorsunuz. Onların elleri ayakları gözleri kulakları kısaca dünyaları oluyorsunuz. İyi ki varsınız.” Dedi.

 

Konuşmaların ardında özel çocuklardan Kadir Yanık ve Enes Pala annem şiirini okudular.

 

Program bina bahçesindeki alanda özel öğrencilerin folklor gösterisi ile son buldu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş