PAZARLAMA PROGRAMI ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK PROJE

Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu Pazarlama Programı öğrencileri, Halkla İlişkiler Dersi kapsamında bir proje gerçekleştirdi. Proje kapsamında 2 ay süren çalışmaların ardından Hocaköy İlk ve Ortaokulu’na kütüphane ve Atatürk büstü kazandırdı.

Yayınlama: 05.05.2017
1.378
A+
A-

Pazarlama Programı öğrencileri, 2016-2017 Eğitim Öğretim döneminde eğitime başlayan Hocaköy İlk ve Ortaokulu yöneticileri ile iletişime geçerek, yeni açılmasından dolayı birçok ihtiyacı olan okulun henüz yapılmamış olan kütüphane ve Atatürk büstünü oluşturma çalışmaları gerçekleştirdi.

 

Pazarlama Öğrencileri, ‘Kitap okumayan bir nesil, kurumuş ağaca benzer’ sloganı ile hem çocukların hayal güçlerini geliştirmek hem de kitap okumalarını arttırmak amacıyla kitaplık ve 243 adet kitap temin ederek örnek bir çalışma gerçekleştirdi.






 

Pazarlama öğrencileri sadece kütüphane değil, İnegöl Belediyesinin desteği ile de Atatürk büstünü de okula kazandırdı.

 

Bu projede emeği geçen Simge Göçen, Şeyma İnci, Onur Çakır, Onur Ellikçi, Güngör İnci, Kubilay Balı ve Ahmet Cabadağ, gelecekte kendi yerlerini alacaklarını düşündükleri öğrenciler ile keyifli anlar yaşadılar.

 

Pazarlama öğrencileri adına açıklamalarda bulunan Ahmet Cabadağ, yaklaşık 2 aydır bu pore için çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiklerini, çalışmaların neticesinde okula kazandırılan kütüphanenin okulda okuyacak olan bir çok yeni nesle hizmet edeceğini belirtti.

 

Cabadağ, projeye sponsorluk desteği veren İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a ve İnegöl AVM’ye, teşekkür etti.

 

Cabadağ’ın ardından kürsüye çıkan Okul Müdürü Süleyman Demir, “Böyle bir güzel bir programda birlikte olmak bizleri mutlu ediyor. Öncelikle Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksek Okulu Pazarlama Bölümü öğrencilerine ve Danışma Öğretmeni Özlem hanıma çok teşekkür ediyorum. Böyle bir proje de okulumuzu seçtikleri için. Okulumuzda gerçekten iki büyük eksiğimiz vardı. Bana göre en önemli eksikliklerimiz. Sağolsun öğrencilerimiz yaptıkları özverili çalışmalarla, yaratıcı fikirlerle güzel bir çalışma gerçekleştirdiler. Okulumuzun büyük bir eksikliği olan kütüphanemizi bu çalışmalarla bizlere kazandırdılar.  Aynı zamanda milletimiz için olmazsa olmaz, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün büstü eksikti. Sağolsunlar yaptıkları çalışmalarla büstümüzü de tamamladılar. Okulumuzun artık bu anlamda iki en önemli eksiği giderilmiş oldu. Kendilerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum ve bu çalışmalarının devamını bekliyorum. Bizi unutmamalarını, taşıma merkezinin köy okulu olarak, her zaman kapımız onlara açık” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş