ŞEHİTLERİMİZİN İSİMLERİ BÖYLE YAŞATILIYOR

İnegöl Dörtçelik Endüstri Meslek Lisesi Elektrik ve Elektronik Bölümü öğrencileri, şehitlerimizin isimlerini okulda bulunan çeşitli bölümlere ve odalara vererek yaşatıyor.

Yayınlama: 07.06.2017
654
A+
A-

İnegöl’de 1965 yılından bu yana eğitim veren İnegöl Dörtçelik Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri, İnegöl’de bir farkındalığa daha imza atıyor.

 

Dörtçelik Endüstri ve Meslek Lisesi Elektrik Elektronik Bölümü’nde eğitim gören öğrenciler, okulun bazı bölgelerinde bulunan birimlerine şehitlerin isimlerini veriyor.






 

Dörtçelik Endüstri Meslek Lisesi Elektrik ve Elektronoik bölümü öğrenci okulun spor salonuna, 3 Eylül 2016 tarihinde Hakkari/Çukurca’da yaralanan ve 8 Eylül 2016 tarihinde  Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA)’da tedavi  altına alınan, ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olan İnegöllü Yavuz Mete’nin ismi verildi

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Dörtçelik Endüstri ve Meslek Lisesi Elektrik ve Elektronik bölümü 10.sınıf öğrencisi İlyas Çiçek,” Şehitlerimiz bizim en nadide değerlerimiz, onların belki hepsinin ismini yaşatamayız ama yaşatmak içinde elimizden geleni yapmalıyız, çünkü onlar hudutta nöbet tutarken bizlerin geleceği için nöbet tutulular” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş