RABBİM AYAKLARINA TAŞ DEĞDİRMESİN

Türk Polis Teşkilatı’nın 174. kuruluş yıldönümü nedeni ile Ateş Karıncaları Gençlik Hareketi Derneği tarafından İnegöl’de görev yapan polis memurlarına moral ziyareti gerçekleştirildi.

Yayınlama: 12.04.2019
594
A+
A-

Hasanpaşa Kontrol noktasında görev yapan Emniyet Ekiplerine ziyaret gerçekleştiren Ateş Karıncaları Gençlik Hareketi Derneği üyeleri, polis memurlarına çiçek ve çikolata ikramında bulundu.

 

RABBİM AYAKLARINA TAŞ DEĞDİRMESİN






Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Ateş Karıncaları Gençlik Hareketi Derneği Onursal Başkanı Fatih Bayram, “Öncelikle vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren polislerimizin, 174. yıldönümlerini kutlarım. İnegöl’de yapmış oldukları başarılı çalışmalar ile şehirde huzurlu bir ortam sağlamak için gece gündüz demeden görev yapan emniyet ekiplerimizin her zaman duacısıyız. Rabbim ayaklarına taş değdirmesin. Biz dernek ve  STK temsilcilerinin de gençlerin kötü alışkanlıklara bulaşmaması için yapacağımız çalışmalarla gençlerin suç batağına batmalarını engelleyerek, emniyet güçlerimize yardımcı olmamız gerekiyor. Sonuçta her vatandaşın başına bir polis dikemezsiniz, ancak yapacağınız farkındalık çalışmaları ve etkili eğitim ile huzurlu bir toplumdan söz edebiliriz. Ben İnegöl polis teşkilatımızın ve tüm ülkedeki emniyet ekiplerimize kutsal görevlerinde başarılar diliyor, Rabbimden her türlü şerden muhafaza etmesini niyaz ederim” dedi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş