AK KADROLAR iFTARDA BULUŞTU

AK Parti İnegöl İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programı ile AK Partiye gönül veren vatandaşlar ile teşkilat üyeleri bir araya geldi. Düzenlenen iftar yemeğinde açıklamalarda bulunan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan, “Ak Partimiz nice seçimlerden başarı ile çıkacaktır. Başarılı bir seçim süreci geçirdik. Bunun için tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. Halkımızın teveccühü sizlerin gayreti olmasa bunları başaramazdık” dedi.

Yayınlama: 13.05.2019
517
A+
A-

AK Parti İnegöl İlçe Başkanlığının düzenlediği program ile AK Parti’ye gönül veren vatandaşarl iftar yemeğinde bir araya geldi.

 

AK PARTİMİZ NİCE SEÇİMLERDEN BAŞARI İLE ÇIKACAKTIR






Yapılan iftarın ardından açıklamalarda bulunan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan, “Biz iyi bir ekibiz ve daha da iyi olmalıyız. Bizde ben yok biz var. ‘Bir elin nesi var iki elin sesi var’ demiş atalarımız. Ben tek başıma bir hiçim, Belediye Başkanımız tek başına bir hiç… Eğer sizler olmazsanız Ak Parti teşkilatı olmaz. Biz hep beraber Recep Tayip Erdoğan’ın İnegöl temsilcileriyiz. Bizden önceki büyüklerimiz güzel temeller atmışlar, bizde bu temeller üzerine katları daha yukarılara çıkartmak zorundayız. Böyle olunca da Ak Partimiz nice seçimlerden başarı ile çıkacaktır. Başarılı bir seçim süreci geçirdik. Bunun için tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. Halkımızın teveccühü, sizlerin gayreti olmasa bunları başaramazdık. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Ramazan-ı Şerifinizi kutluyorum ve bayrama erişmeyi Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum”  dedi.

 

BİZİM KADAR ŞANSLI OLMAYANLARDA VAR

Daha sonra açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alper Taban ise, “Aslında bugün bir çok vesile ile buraya gelmiş bulunuyoruz. Bugün öncelikle ben Ramazanınızı tebrik etmek istiyorum. Rabbime hamd ediyorum bizleri bugüne kavuşturduğu için. Rabbime hamd ediyorum böylesine zengin, bolluk bereket içerisinde bir Ramazan geçirdiğimiz için. Ben gidemedim ama MÜSİAD’ın organize ettiği programa ilçe başkanımız, kadın kolları başkanımız ve iştirak eden arkadaşlarımız oldu. Onları anlatımları üzerine gerçekten biz ülkemizde huzur içerisinde yaşıyoruz ancak bizim kadar şanslı olmayanlarda var. Ve bunlar bizim Müslüman kardeşlerimiz. Onlar içinde dua ediyoruz, onlar içinde elimizden gelen ne varsa yapacağımızı ifade ediyoruz. İnşallah bu Ramazan güzelliğe, huzura vesile olsun diyorum” dedi.

 

ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI

Teşkilat üyelerinin anneler gününü de kutlayan Taban, “Bugün Anneler Günü. Sembolik de olsa, hatırlamak, hatırlanmak ikisi de çok güzel duygular. Ben burada hazır bulunan teşkilatımızın içerisindeki annelerimizin, hanımefendilerin anneler gününü kutluyorum, iyi ki varsınız diyorum” dedi.

 

İYİ SAYILACAK BİR SONUÇ VAR İNEGÖL’DE

Taban, konuşmalarını şu ifadelerle tamamladı: “31 Mart seçimlerini hep birlikte aştık ve bugünlere geldik. Aynı zamanda bunu teşekkür yemeği olarak da görüyorum ve hazır burada tüm arkadaşlarımız da varken, teşekkürü sizlere bir borç biliyorum ve iyi ki varsınız diyorum. İnegöl özelinde çok ciddi çalıştık. Hamdolsun iyi sayılacak bir sonuç var İnegöl’de. Tabi bu süreç içerisinde gerçekten zorlandığımız, belki bir miktar şu seçim bir an önce bitse de her şey yoluna girsin dediğimiz anlarda oldu ama Rabbime hamd olsun, bu kadar çalışmanın sonucunda, böylesine güzel bir sonuç almamız bizler için önemliydi. Mutlaka çalışmamızın neticesinde vatandaşımız tercih yapmak zorundaydı ve bu kadrolara güvendiği gibi desteğini esirgemedi ve bizlere oylarını verdiler. Bundan dolayı ilçe halkımıza teşekkür ediyoruz”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş