Rakip Sivas Belediyespor

2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, devrenin son maçında Sivas Belediyespor’u evinde ağırlıyor. İnegölspor, ‘dengeleri bozacak bir maç’ olarak nitelendirilen müsabakadan galibiyetle ayrılarak 3 puanla ayrılarak Play-Off hattına girmek istiyor.

Yayınlama: 16.12.2017
493
A+
A-

2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, 1. devrenin son maçında evinde Sivas Belediyespor’u ağırlıyor. Sivas Belediyespor, ligde deplasmanda 8 maçtır kaybetmiyor, toplamda 5 maçtır kazanıyor ve yine toplamda 11 maçtır kaybetmiyor. İnegölspor ise son 2 maçında sahadan galibiyetle ayrıldı. İnegölspor, galibiyet serisini 3 maça çıkartıp yükselişini sürdürmek istiyor.

 

Sivas Belediyespor, geride kalan 16 haftada 11 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet alıp 37 puan toplarken averaj farkıyla ligde 2. sırada yer alıyor. Sivas ekibi bu müsabakalarda 27 gol atarken kalesinde 7 gol gördü. İnegölspor ise, geride kalan 16 haftada 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet alıp 28 toplarken 7. sırada bulunuyor. Bordo Beyazlı ekip bu müsabakalarda 25 gol atarken kalesinde ise 24 gol gördü.






 

EN SKORERLER

İnegölspor’da takımın en skorer futbolcusu 6 golle Okan Deniz olurken onu 4 golle Raif Demir ve 3 golle Ahmet Hakan Şahin takip ediyor. Sivas Belediyespor’da ise takımın en skoreri 6 golle Sinan Akaydın olurken onu 5 golle Hakan Yağmurkaya ve 3’er golle Eren Gür, Ahmet Arı ve Samet Katanalp takip ediyor.

 

REKABET ANALİZİ

İki ekip arasındaki rekabet 2015-2016 sezonuna dayanıyor. İlk olarak 2015 yılında 2. Lig Kırmızı Grup’ta karşılaşan ekiplerin İnegöl’deki maçını rakip Sivas Belediyespor 1-0 kazanırken rövanşta ise 0-0 beraberlik yaşandı.

 

HAKEM MURAT ERDOĞAN

Bugün saat 13.30’da İnegöl İlçe Stadyumu’nda oynanacak olan müsabakayı Antalya bölgesi hakemlerinden Murat Erdoğan yönetecek. Erdoğan’ın yardımcılıklarını Abdullah Uğur Sarı ve Abdulkadir Döner üstlenecek.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş