Saadet’li kadınlar Bahar Çayı’nda buluştu

Saadet Partisi (SP) İnegöl Kadın Kolları üyeleri, düzenledikleri ‘Bahar Çayı’ etkinliğinde bir araya geldi.

Yayınlama: 23.04.2018
770
A+
A-

Geçtiğimiz Cumartesi günü düzenlenen etkinliğe Saadet Partisi İnegöl Kadın Kolları Başkanı Havva Şen ve yönetim kurulu üyeleri ile partili kadınlar katıldı.

 

Programda selamlama konuşmasını gerçekleştiren Saadet Partisi İnegöl Kadın Kolları Başkanı Havva Şen,”İman etmedikçe cennete gidemezsiniz, birbirinizi sevmedikçe iman etmiş olmazsınız” Diyen bir Peygamberin ümmeti olarak bu bilinçle hareket eden insanlarız. Karşımızdaki kişinin rengi ırkı, statükosu, maddi imkanları  ne olursa olsun Allah’ın yarattığı olarak severiz, sayarız, adil davranırız.İnsanların doğuştan kazandığı bazı haklar vardır. Bunlar yaşama hakkkı, inanma hakkı, aklını, neslini ve malını koruma hakkıdır.Bunlar en temel insan haklarıdır. Riayet edilmemesi durumunda zulümler ortaya çıkar. Bu temel değerleri korumak en önemli vazifemizdir.Birlikte yaşamanın sırrı birbirimizin hakkına riayetten geçer. Farklılıklarımız ayrışma değil kaynaşma sebebi olmalıdır. ötekileştiren ve kutuplaştıran değil, birleştiren ve paylaştıran olmalıyız. Birbirimize kardeşçe ve adaletle muamele etmeliyiz. Huzurun ve güvenin kaynağı budur.Bugün burada görüşümüz ne olursa olsun oturup keyifle






çayımızı içmeliyiz. Buna inandığımız için baharı bir vesile kılıp sizinle buluşmak istedik. Güzelliğin paylaştıkça çoğaldığına inanıyoruz ve güzelliklerin çoğalmasını istiyoruz. Davetimize icabet ederek yapmış olduğunuz katkıdan dolayı şahsım ve teşkilatım adına hepinize çok teşekkür ediyorum. Ayaklarınıza ve yüreğinize sağlık tekrar hoş geldiniz şerefler verdiniz” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş