Şaibesiz Başkan ile yola çıktık

Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı düzenlediği basın toplantısı ile 3 meclis adayını tanıttı. Toplantıda açıklamalarda bulunan Saadet Partisi İlçe Başkanı Fikret Bayram, “Hakkında ne ufak bir şaibenin olmadığı Hasan Eroğlu başkanımız ile yola çıktık” dedi.

Yayınlama: 11.02.2019
880
A+
A-

Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilat binasında yapılan Meclis üyesi aday tanıtım toplantısına; Saadet Partisi İlçe Başkanı Fikret Bayram, Saadet Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Hasan Eroğlu, Meclis üyesi adayları ve çok sayıda partili katıldı.

Programda konuşan Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Fikret Bayram, “Hakkında ne ufak bir şaibenin olmadığı Hasan Eroğlu başkanımız ile yola çıktık. Şimdi sıra onlarla yürüyecek arkadaşlarımızın isimleri açıklıyoruz. Meclis üyesi adaylarımızın 3’ünün isimleri şu şekilde; Şentürk Aktan, Hüseyin Kocabey, Ramazan Yılmaz” dedi.

Saadet Partisi İnegöl Belediye Meclis Üyesi Adayı Şentürk Aktan, “İnşallah ülkemiz için bu seçim hayırlısı olur. İnegöl için saadet partisini halkımız destek verirse elimizden gelen her şeyi yapacağız” ifadelerini kullandı.






Bir diğer Meclis Üyesi Adayı Hüseyin Kocabey, “1967 İnegöl doğumluyum sanayide esnafım 1996 yılından beri teşkilatın birçok kademesinde görev aldım. Teveccüh gösterildiği takdirde bizlerde çalışmaya hazırız” dedi.

Son olarak konuşan Ramazan Yılmaz ise, “Çok çalışacağız inşallah, insanlara doğrunun hangisini olduğunu anlatacağız hepimiz için hayırlı uğurlu olsun inşallah” şeklinde konuştu.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş