Sevgilisiyle tartışan genç intihar etti

Mesudiye mahallesinde meydana gelen olayda sevgilisiyle tartışan genç, ablasının evinde kendini asarak canına kıydı.

Yayınlama: 10.01.2018
1.221
A+
A-

Edinilen bilgilere; Çorum’da ikamet eden 21 yaşındaki Sefa T., sevgilisini ailesinden istemek için İnegöl’e geldi. İnegöl’de ablasıyla ve yakın akrabaları ile birlikte sevgilisinin evine giden genç, sevgilisini ailesinden istedi. Ailenin reddetmesinin ardından yıkılan genç, bir süre sonra sevgilisiyle telefonda tartışmaya girdi. Uzun süren telefon görüşmesi sırasında bunalıma giren genç Mesudiye mahallesi İnegöl caddesi üzerindeki apartmanda yaşayan ablası M.A.’nın evine gitti. Ablasının kısa süre evden ayrılıp komşuya gitmesiyle evde yalnız kalan genç son kez nişanlısını arayarak, veda konuşması yaptı. Sevgilisinin telefonda intihardan vazgeçirme çabalarına rağmen telefonu kapatan genç, evde bulduğu kabloyu tavana bağlayıp canına kıydı. Kısa bir süre sonra eve gelen ablası, kardeşini öyle görünce çevreden yardım istedi.

 

Komşular tarafından ipten indirilen gence, olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansındaki sağlık ekiplerince uzun süre kalp masajı ve suni teneffüs yapıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Genç kurtarılamadı.






 

Olay yerine gelen gencin sevgilisi ve ailesi sinir krizleri geçirdi. Gencin cenazesi savcılık incelemesinin ardından morga kaldırıldı.

 

Olayla alakalı tahkikat sürüyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş