SOYDAN’DAN CHP SAFLARINA; ‘Şimdi anladınız ama geç anladınız’

Yayınlama: 12.09.2023
110
A+
A-

Gelecek Partisi’nden 3 milletvekilinin AK Parti saflarına geçeceği iddiasının ardından açıklamalarda bulunan Memleket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Yasemin Soydan, “Yapmayın, oylarınızla size kumpas kuruyorlar dedik. Ama oylarınızı bölen hainlerdik. Şimdi anladınız ama geç anladınız” dedi.

Ulusal basında gündeme gelen ve Gelecek Partisi’nden 3 milletvekilinin AK Parti saflarına katılacağına ilişkin iddiaların üzerine, Memleket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Yasemin Soydan açıklamalarda bulundu.

Seçim dönemine Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ve Memleket Partisi milletvekili adaylarının CHP’nin oylarının diğer koalisyon partilerine gideceğini ve bunun bir oyun olduğunu ifade ettiklerini belirten Yasemin Soydan, CHP saflarının bunu henüz anladığını ifade etti.






Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Soydan, şu ifadeleri kullandı:

“Gelecek Partisinden 3 milletvekili AK Parti’ ye geçme kararı almış. CHP seçmeni kızgın. Anlattık dinlemediniz. Sadece Genel Başkanımız Muharrem İnce değil, Memleket Partisi’nin tüm milletvekili adayları olarak hepimiz kendi bölgelerimizde anlatmaya çalıştık. ‘Yapmayın, oylarınızla size kumpas kuruyorlar’ dedik. Ama oylarınızı bölen hainlerdik. Şimdi anladınız ama geç anladınız. Muharrem İnce haklıymış”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş