Soydan’dan Kılıçdaroğlu’na gönderme; ‘Bu işlerin kazananı olmaz’

Yayınlama: 24.05.2023
203
A+
A-

Memleket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Yasemin Soydan, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimleri’nde Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleme kararı almasının ardından açıklamalarda bulunarak, “Maalesef siyaset dünyamız; FETÖ ve PKK ile örtülü iş birliği ile hazırlanan kumpaslarla, yalan, iftira ve montajlarla kirletilmiştir. Bu işlerin kazananı olmaz, kaybedeni de biz değiliz” dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin CHP’den ayrılmasının ardından partisinden istifa ederek Memleket Partisi İnegöl İlçe Kurucu Başkanı olan Yasemin Soydan, yapılan haksızlıkları gündeme getirmeye devam ediyor.

Ayrılma nedenlerini daha önce gazetemize açıklayan Soydan, son yaşanan seçimlerle birlikte CHP’ye olan eleştirilerinin de dozunu arttırdı. Özellikle ‘Kaset kumpası’ ile ulusal basında bir çok habere konu olan konunun FETÖ tarafından gerçekleştirildiği ortaya çıkarken, gelişen olaylarla birlikte Muharrem İnce adaylıktan çekilmişti.






Öte yandan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimleri’nde Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleme kararı almasının ardından Yasemin Soydan yeni bir açıklamada bulundu.

Açıklamasında Kılıçdaroğlu’nun seçimi kazanamayacağını dolaylı yollarla ifade eden Soydan, şu ifadeleri kullandı:

“Siyaset topluma liderlik etmek, yanlışları düzeltmek, toplumu daha iyisine yönlendirmek için yapılır, yapılmalıdır. Maalesef siyaset dünyamız; FETÖ ve PKK ile örtülü iş birliği ile hazırlanan kumpaslarla, yalan, iftira ve montajlarla kirletilmiştir. Bu işlerin kazananı olmaz, kaybedeni de biz değiliz”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş