Spor engel tanımıyor

İnegöl Kaymakamlığı bünyesinde gerçekleştirilen Bedensel Engelliler spor şenliği kapalı spor salonunda coşkuyla gerçekleştirildi.

Yayınlama: 06.12.2017
563
A+
A-

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle İnegöl Kaymakamlık bünyesinde İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünce düzenlenen Engelli Spor Şenliği İnegöl Kapalı Spor salonunda yapıldı.

 

Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Baş ve Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin’in katıldığı  engelliler spor şenliğinde Antrenör Serkan Seçkin hocanın gözetiminde voleybol topuyla gösteri ile çeşitli yarışlar yapan engelli çocukların azmi ve mücadelesi izleyenlere duygulu anlar yaşattı.






 

Bu özel çocuklarımızın her türlü sportif aktivitelerini sorunsuz yapmaları için her türlü imkanı kullandıklarını söyleyen Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, “Bu özel çocuklarımıza imkan sağlandığında neler yapabileceklerini çok güzel örneklerle görmüş bulunmaktayız. Spor müdürlüğü olarak biz bunlara hizmet etmek için her zaman varız. Bu özel çocuklara en iyi bir şekilde bakan ailelerinden Allah razı olsun” dedi.

 

Protokol üyeleri tarafından Gösteriye katılan tüm engelli çocuklara madalyalar verildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş