Talha Temur Han güven tazeledi

Mobiliyum AVM’de genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. Gerçekleşen genel kurulda yönetim kurulu başkanlığına oy çokluğu ile Talha Temur Han seçildi.

Yayınlama: 28.06.2018
801
A+
A-

Mobiliyum AVM 2018 genel kurul toplantısını önceki akşam geniş bir katılım ile yaptı.  Yapılan toplantıda 2018 yılı ve 3 yıl olmak üzere yönetim kurulu başkanlığına oy çokluğu ile Talha Temur Han ve Yönetim Kurulu seçildi.

 

Önceki dönem ve 2018 Yılı Yönetim Kurulu yıllık çalışma raporunu denetim Kurulu raporu,bilanço ve gelir-gider farkı hesaplarının bilgilendirmesini ve  yönetim kurulu yıllık çalışma raporu, denetim kurulu raporu ile bilanço ve gelir-gider farkı hesabının görüşerek Hasan Çağlayanın Divan Başkanlığı ve Hükümet Komiserinin eşliğinde oylamaya sunularak Tüm raporlar Genel Kurul oy çokluğu ile kabul edildi.






 

Yapılan genel kurulda Talha Temur Han ve Yeni Yönetim Kurulu oy çokluğu ile 3 yıllık görev süresince yine Mobiliyum Üyeleri tarafından güven tazeleyerek seçimi kazandı.

 

Yenide seçilen Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Talha Temur Han, “Başta Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a Mobiliyum AVM’nin B Etap çalışmalarında Maddi Manevi göstermiş olduğu destekten ötürü, Mobiliyum AVM’de yer alan çalışma arkadaşlarına ve bir önceki Yönetim kurulunda ki çalışma arkadaşlarına ve En önemli destekçileri Mobiliyum AVM Üyelerine tek tek teşekkür ediyorum. Han, 2018 yılında tüm dertlerinden arınmış olan Mobiliyum un bundan sonraki süreçlerde Mobiliyum AVM’nin tanıtımı Mobiliyum Akademinin eğitimleri ve Ur-Ge yurt dışı projelerine odaklanan bir 3 yıl geçireceklerini ifade etti.  

 

Yeni Yönetim kadrosunda ise,Başkan Yardımcısı Haldun Çağlayan, yönetim kurulu üyeleri ise,

Bilal Âdemoğlu, Taner Mollaer, Yusuf Seçkin , Ömer Baydar  ve Osman Kenar’la devam edeceğini açıkladı



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş