TANZiM SATIŞ NOKTASI iNEGöL’DE DE KURULACAK

Türkiye genelinde bazı illerde uygulanan tanzim satış noktaları ile ilgili Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin İnegöl’ü de planlama içerisinde aldığı öğrenildi.

Yayınlama: 20.02.2019
1.535
A+
A-

Sebze ve meyve fiyatlarının artması nedeniyle mağdur olan vatandaşların mağduriyeti gidermek amacıyla, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ile Büyükşehir Belediyeleri tarafından şehirlerin bazı bölgelerinde kurulan Tanzim Satış noktaları İstanbul ve Ankara başta olmak üzere, Türkiye’nin birçok ilinde kuruldu.

 

Geçtiğimiz günlerde Bursa’da kurulan tanzim satış noktalarının sayısının, vatandaşlar tarafından gelen ilgi ve talep nedeniyle arttırılacağı öğrenildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ilk planlamada önce merkez ilçeler, daha sonra ki planlamada ise İnegöl’ün de içerisinde bulunduğu ilçelerde kurulması düşünülüyor.






 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, “Tanzim satış noktaları ülke genelinde Büyükşehir belediyeleri uhdesinde yapılmaktadır. Bu noktada ilçe belediyelerinin yetkisi bulunmuyor. Ancak yaptığımız görüşmelerden edindiğimiz bilgilere göre, Bursa’da bu konuya gelen talepler nedeniyle tanzim satış noktalarının sayısı arttırılacak, bununla ilgili planlamayı Bursa Büyükşehir Belediyesi yapıyor. İlk planlama içerisinde sadece Bursa merkez bulunuyor. Ancak ikinci planlamada ise İnegöl’ün de içerisinde bulunduğu ilçeler var” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş