TEKSİF’ten üyelerine seminer

Türkiye Tekstil, Örme ve Giyim Sanayi İşçileri Sendikası (TEKSİF) İnegöl Şubesi ile Özel Aritmi Hastanesi işbirliğinde 1-7 Ekim Emzirme Haftası nedeniyle sendika üyelerine yönelik bilgilendirme semineri düzenlendi.

Yayınlama: 08.10.2018
1.018
A+
A-

Sendika binasında düzenlenen seminere TEKSİF İnegöl Şubesi Başkanı Selçuk Bozkaya, Özel Aritmi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Sibel Ergül ile sendika üyeleri katıldı.

 

Semineri açış konuşmasını yapan TEKSİF İnegöl Şubesi Başkanı Selçuk Bozkaya, “1-7 Ekim Emzirme Haftası nedeniyle sendika üyelerimize yönelik Özel Aritmi Hastanesi işbirliğinde bir seminer düzenlemek istedik. Alanında uzman olan doktorlarımız anne sütünün önemi, emzirme dönemindeki beslenme ve çalışan annelerde emzirme konularında bayan üyelerimize bilgiler verecekler. Aritmi Hastanesi yönetimine, seminer verecek olan doktorlarımıza ve seminere katılan sendika üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.






 

TÜRKİYE GÜÇLÜ BİR ÜLKEDİR

Ülke gündeminin de değerlendiren Başkan Bozkaya, “Ülkemiz büyük ihanetlerden ve zor günlerden geçmektedir. Bu konuda Allah’ın izniyle en kısa zamanda siz üyelerimizle el ele vererek, bu konuda paniğe kapılmadan, sakin olarak işlerimize devam etmesini uygun olacağım düşünüyorum. O yüzden sektör politikacılar tarafından, gerek üretimini desteklenmesi, gerekse vatandaşımızın desteklenmesi adına o ince yoldan, o ince çizgiden gitmek durumundadır. Türkiye güçlü bir ülkedir. Döviz üzerinden yapılmaya çalışılan politik oyunlar, seçimlerle, demokratik yollarla yapılamayan işlemlerin anti demokratik yollara başvurularak yapılma gayretinin adıdır. Bunların çok az bir kısmı ekonomik gerekçeler olabilir. Daha büyük bir kısmı ise, ekonomi ile alakası olmayan gerekçeler tarafından yapılmaktadır. Bizler her zamankinden daha fazla bir bütün olarak birliğimize ve beraberliğimize ye bölünmez bütünlüğümüze, herkes bulunduğu konuma ithafen katkı koymaya devam edecektir. Bizim bölünmemizi isteyenlerin en fazla sevineceği nokta, bunun aksine davranma olacaktır. Her birimiz birbirimize omuz verecek ve bizi zorluk oluşturmaya çalışanların çaba ve gayretlerini boşa çıkartacağız. Siyasi istikrarımızı partilerin ötesinde sağlam tutup, sektörlerimizi geliştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Bozkaya’nın konuşmasının ardından Özel Aritmi Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Fatma Lütfiye Yiğit “Anne Sütünün Önemi”, Dyt. Zehra Nur Çavuşoğlu “Emzirme Dönemindeki Beslenme” ve Başhekim Yardımcısı Sibel Ergül “Çalışan Annelerde Emzirme” konularında sunum yaptılar.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş