Çitli’ye ultimatom… Mehmet Öztürk adaylığını açıkladı

Yayınlama: 12.01.2024
1.109
A+
A-

İnegöl’ün sevilen simalarından ve yardımsever kişiliğiyle bilinen Mehmet Öztürk, kırsal Çitli Mahallesi için muhtarlık adaylığını açıkladı.

Adaylık açıklamasında Mehmet Öztürk, Çitli Mahallesi sakinlerine hitap ederek, köyünün gelişimi ve refahı için çalışma amacıyla muhtarlık için adaylığını duyurdu.

Öztürk, şu ifadelerle duygu ve düşüncelerini paylaştı: “Sizlerin destekleriyle birlikte, köyümüzü daha iyi bir yere taşıyabiliriz. Değerli ekibimle birlikte desteklerinizi bekliyor, ortak geleceğimiz için birlikte hareket etmeyi umuyoruz. Son 10 senede yaptıklarım, bundan sonra yapacaklarımızın teminatıdır.”

Ayrıca, Öztürk, geçmiş 10 senelik süreç içinde köyün sorunlarına ve ihtiyaçlarına ekip olarak tamamen vakıf olduklarını belirtti. Birlikte çalışarak sorunların üstesinden gelmeyi hedeflediklerini ifade etti ve ekibiyle birlikte köylerinin daha iyi bir geleceğe kavuşması için çabalayacaklarını vurguladı.






Mehmet Öztürk’ün Çitli Mahallesi muhtar adaylığı, köy sakinleri arasında heyecan uyandırarak, seçim sürecine damgasını vuracak gibi görünüyor.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş